Na "Karađorđu" ne dovode u pitanje izlazak u Evropu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.04.2016.
14:31
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Defanzivac Vojvodine Nemanja Miletić ubeđen je da novosadska "Stara Dama" neće dovesti u pitanje poziciju na tabeli koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine vezali su četiri pobede u domaćem šampionatu pre nego što su u okviru drugog kola plej-ofa doživeli pomalo iznenađujuć poraz od Radnika u Surdulici.

"Lale" posle 32. kola zauzimaju četvrto mesto na tabeli sa dva boda manje od trećeplasiranog Partizana koji je takođe poražen u poslednjem kolu.

"Protiv Radnika nismo bili na nivou na kojem smo bili u prethodne četiri utakmice. Doduše, mislim da nismo zaslužili ni da izgubimo i da je remi bio najrealniji ishod po onome što je viđeno na terenu" kaže defanzivac Vojvodine Nemanja Miletić.

Ukoliko Partizan osvoji trofej u Kupu Srbije četvrtoplasirana ekipa na tabeli Superlige obezbediće izlazak u Evropu pa se na "Karađorđu" ne sekiraju previše po tom pitanju.

"Sa ovakvim rezultatom, mislim da nije upitno da li ćemo se plasirati u Evropu. Okrećemo se Voždovcu i tu jednostavno moramo da zabeležimo pobedu" zaključio je Miletić.

Novosadski superligaš će do kraja sezone odigrati još pet utakmica od čega tri u gostima protiv Čukaričkog, Crvene zvezde i Partizana, dok će u okviru 33. i 36. kola igrati na "Karađorđu" protiv Voždovca i Borca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Branislav
Tuesday, 26.04.2016
16:29

E, onda vam zelim da Parizan ne osvoji kup :D Tako cete i vi izvisiti za Evropu, a niste rugacije ni zasluzili zbog vase transfer politike i saradnjom sa predhodno spomenutom ekipom. I jos kad vidim da niste iskoristili poraz Partizana, pa vi pobedom protiv smesne Surdulice da se izborite za to 3. mesto...e onda, moje zelje da izbegnete Evropu su jos izrazenije.

avatar
slaninar
Wednesday, 27.04.2016
07:24

kako ti nisi kako treba... zeleti lose jednom klubu nije navijanje za tvoj koji god da je... da ne govorim dalje, nece mi objaviti.

avatar
slaninar
Thursday, 28.04.2016
07:56

pa sta ja da kazem, od kako su se blizanci osnovali su mi se zgadili i sta sada? a zasto ti se zgadio posle bate?

avatar
Branislav
Wednesday, 27.04.2016
14:49

Kako god. To je moj stav. Od kad je Bata otisao, ovaj klub mi se zgrozio. Tako da, ja ga ne menjam i ostajem pri njemu!