Na "Karađorđu" frka!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 14.08.2015.
09:23
Izvor: Sportske.net

Nervoza na tribinama, ali i posle meča. U Srbiji ništa ne može da prođe bez "trećeg poluvremena".

BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

Vojvodina i Partizan su odigrali pravi derbi, pokazali da su zasluženo i dalje u Evropi, na kraju su se radovali Novosađani. Na tribinama nervoza, intervenisala je i policija, na meti navijača i bivši igrači Vojvodine, Oumaru i Vulićević.

Inače, organizator je pokušao da razdvoji navijače, nisu puštani sa klupskim obeležjima na tribinu predviđenu za protivnika, ali ni to nije pomoglo.

Kamerunac se za prozivke i uvrede osvetio golovima, ali to nije bilo dovoljno da šampion izvuče makar bod u "Srpskoj Atini".

Posle utakmice novi problemi, crno-beli su imali primedbe na suđenje, Babović ga je nazvao katastrofalnim, Saša Ilić je prema pisanju "Sportskog Žurnala" napao verbalno komesara za bezbednost FSS, Milivoja Mirkova, a Partizanov vozač, Dragan Dimitrijević je uputio psovke sudijama.

Podsetimo, Partizan je ostao bez isključenog Brašanca, a mnogo primedbi su igrači gostiju imali na kriterijum kod sviranja prekršaja. Sudio je inače Bojan Nikolić iz Kragujevca, on je u samom finišu isključio i Đurića iz Vojvodine, ali do kraja je ostalo nedovoljno vremena da Partizan to iskoristi.

U svakom slučaju tenzije prisutne, pogotovo kod gostiju koji su pretrpeli drugi poraz ove sezone i to ponovo pred evropski meč.

I jedni i drugi neće imati puno vremena da razmišljaju o onome što je bilo, čekaju ih Belorusi, odnosno Česi. Neće ni igrati za vikend, kako bi imali odmor pred mečeve u evro kupovima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

31 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Vidic NO.1
Friday, 14.08.2015
13:49

Hehe bas mi drago sto su prozivali oumarua i vulicevica prodali su im klub i treba..a za ilica i babovica nema komentara,navikli su sve na silu,babovic umislio pirla pa da mu se svira kad ga neko pogleda

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 15.08.2015
11:30

Odgovorio sam ti vec na ono za Pavlovica i tog drugog, idi na vest posle Vracara i uverices se u to...

avatar
FK Put
Friday, 14.08.2015
13:48

SELJACKI FUDBAL!!!

avatar
Friday, 14.08.2015
11:24

Možete vi slobodno da mi ne objavljujete komentare ali sudija Nikolić je rešio meč: u 67' Nastić koji ima već žuti karton sa leđa ruši Babovića, sudija Nikolić dosuđuje prekršaj ali pravi ogromnu grešku jer ne pokazuje drugi žuti i automatski crveni karton Nastiću već pokazuje prvi žuti Đuriću koji nije ni napravio faul nad Babovićem, tako je Nikolić spasio Vojvodinu da ne igra poslednjih 23' sa igračem manje! Ovo je samo jedna u moru grešaka na štetu Partzana!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 14.08.2015
11:03

Sudjenje ne da nije bilo dobro nego je bilo katastrofalno, narocito je takvo bilo u prvom poluvremenu, ali ko nam je kriv za prva dva gola koja smo primili kao poslednji amateri, taj glavni sudija sigurno nije, nemamo pravo da sve svaljujemo na njega kada je jasno i evidentno da mnogo toga skripi kod nas, a da ne pokazujemo nameru da isto i ispravimo! Ako ne udjemo u LS, bolje da se rasformiramo, zivota mi!

avatar
ACACHELSEA
Friday, 14.08.2015
10:53

Bio sam na utakmici i na toj tribini,bila je mala tuca oko 2-3 minuta,i nista posebno.Na toj tribini uvek su postojale carke medju navijacima jel tu dolaze grobari i firmasi.Novinari bi trebali da manje preuvlicavaju situaciju.Sto se tice sudjenja nije da nije bilo gresaka na obe strane ali Partizan je ne povezanom igrom glavni za poraz,pogotovu Babovic,Brasanac i Zivkovic koji se nisu videli,a i odbrana sa Fabricijem je isto bio ocajan kao i ova trojica.Navijam za Partizan ali sudije nisu krivci ovaj poraz.Sa igrom koju su pokazali nema sta da traze protiv Belorusa.

avatar
Leyton Orient
Friday, 14.08.2015
10:16

Tako je to kad nije po Beogradskim blizancima ... u ovoj zemlji ocigledno se sve vrti oko BGa ostatak Srbije se nista ni ne pita ... uvek su oni osteceni i uvek su u nekoj ne pravdi a to sto ih drzava finasira to nista ... a ostatak lige se nalazi kako zna i ume ... sramota

avatar
Friday, 14.08.2015
10:11

14' Ofsajd Mandića u stopostotnoj šansi za Čukarički kod rezultata 0:0? 64' Kovačević je zaslužio drugi žuti, a ne prvi jer je prvi zaslužio još u 20' pa je Čukarički oštećen jer je Crvena zvezda trebala da igra 26' sa igračem manje i sve to kod rezultata 1:1. 90' start Kataia je za crveni karton jer je namera očigledna. Rajković i sudije nose iste dresove što nije po pravilima fudbalske igre ali je u ZSL sve moguće kada je Zvezda u pitanju! U 75' je sudija Grujić još jednom oprostio žuti, ovoga puta drugi žuti Kovačeviću uz ciničan osmeh i jednog i drugog. https://www.youtube.com/watch?v=dGwEFcvXe4U

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Friday, 14.08.2015
14:35

Ovde je utakmica vojvodina partizan,pomesao si vesti i dzabe iznosis svoje lazi

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Saturday, 15.08.2015
13:18

zato sto spominje na vesti o partizanki,Zvezdu da neces ti da mi zabranis?

avatar
miodrag.r
Saturday, 15.08.2015
10:50

Pa sta se ti onda javljas?Idi na vesti o zvezdani.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 14.08.2015
16:37

To da Mandic nije bio u ofsajdu nije bilo jasno samo komentatoru koji je tvrdio da je bio telom, a za Kovacevica je nevidjena bruka, u Srbiji mozda nema zasticenijeg igraca plus tu su i prigovori Kataija.nA zuti karton za Ibanjeza zbog sutiranja zastavice prilikom proslave prvog gola? Ne znam da li je skinuo dres kad je slavio gol iz penala, ali ako jeste (iako ipak mislim da nije), onda je 'ladno i za to morao da dobije zuti koji bi mu bio drugi, odnosno morao bi da ga iskljuci.

avatar
Friday, 14.08.2015
10:03

Kad ima predigre onda obično bude i trećeg poluvremena. Bojanu Nikoliću za suđenje na meču CZ 1:1 Radnički i Vojvodina 3:2 Partizan u korist CZ i Vojvodine doživotno oduzeti pištaljku. Ovo je bila još jedan lakrdija! Sportks.net možete vi da mi ne objavljujete komentare ali ova istina će kad tad izaći na površinu: kakve kontakte nad igračima Partizana nije svirao kao faulove, a dosudi za Vojvodinu smešan prekršaj u poređenju sa tim iz kojeg Vojvodina dođe do drugog gola; Nastić je pre prvog Partizanovog gola pokosio sa leđa igrača Partizana, start je za žuti karton, a on nije svirao ni faul ali ga je Partizan iz nastavka akcije kaznio golom; Nastić je u 50' dobio žuti karton i tada je već zaslužio isključenje zbog žutog iz 39' koji nije dobio. Partizan je oštećen jer je Vojvodina ta koja je trebala da ima 40' igrača manje!!! U 67' je nad Babovićem startovao jedan igrač (čini mi se opet Nastić) i napravio prekršaj za žuti karton, a sudija Bojan Nikolić ako je bio Nastić da ne bi dao drugi žuti karton dao je prvi žuti Đuriću koji nije napravio faul, kasnije se Đurić krstio ali izgleda da nije shvatio pomoć Nikolića!!! Rastojanje živog zida je kod slobodnjaka igračima Vojvodine bilo skoro duplo veće nego igračima Partizana! Žuti kartoni Sekuliću, Maksimoviću i Ivaniću su oprošteni, a igračima Partizana uredno deljeni, o kriterijumu dosuđivanja prekršaja da ne govorim, najmanje 10 grešaka na štetu Partizana! Bojan Nikolić je na meču CZ 1:1 Radnički delimično izvršio zadatak, a u na meču Vojvodina 3:2 Partizan u potpunosti! Dozvolite komentar jer nema nijedne uvredljive reči.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Friday, 14.08.2015
14:37

Ma sta nam naprica,razbili su vas :D

avatar
Vekson
Friday, 14.08.2015
09:57

Voša nas je zasluženo dobila. Jesu dali 1-2 sretna gola, ali igrali su bolje i konkretnije. Po meni Božinov ne trči dovoljno, nekako mi je lijen na terenu. Mislim da bi on bio bolji sa partnerom u napadu. Jer on se super gradi, čuva loptu i osvaja prostor, ali kada je sam u špicu, a naš Pirlo na našoj polovini još uvijek, Božinov je beskoristan. Šteta za onu šansu malog Živkovića, ali to nam treba biti nauk jer svaki ubačaj sa lijeve strane ide na Žileta, što je u najmanju ruku smiješno.

avatar
Srbija voli Zvezdu
Friday, 14.08.2015
09:45

Ovi opet placu i svi drugi su im krivi za poraz osim njih samih. Bas volim sto se ovako javno brukaju.