Na Karaburmi ne potcenjuju "fenjeraša"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 19.09.2014.
17:28
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Pomoćni trener OFK Beograda Goran Lazarević izjavio je pred gradski derbi sa Voždovcem da "Romantičari" maksimalno ozbiljno ulaze u meč bez obzira što protivnik trenutno zauzima poslednju poziciju na tabeli.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Mali gradski derbi Beograda u subotu se od 15 časova igra na "Omladinskom stadionu" na Karaburmi gde ekipa OFK Beograda dočekuje Voždovac.

Gosti iz naselja Braće Jerković na Karaburmu stižu kao poslednjeplasirana ekipa na tabeli bez i jednog osvojenog boda posle pet odigranih utakmica ali u redovima OFK Beograda ne potcenjuju iskusan sastav koji predvodi trener Zoran Milinković.

"Najteža utakmica je pred nama. Dolazi nam ekipa Voždovca koja je svakako jedan skup igrača koje krasi iskustvo. Takođe treba napomenuti da su pojedini igrači već nosili dres OFK Beograda. Pre svega mislim na Beljića, Injca, Babovića, Nikolića. Ozbiljan i maksimalan pristup nam donose uspeh u ovom susretu i sa svim raspoloživim igračkim kadrom izlazimo na megdan Voždovčanima" rekao je pomoćni trener OFK Beograda Goran Lazarević.

Posle pet takmičarskih kola OFK Beograd zauzima sedmu poziciju na tabeli sa osam osvojenih bodova, dok fudbaleri Voždovca tavore na 16. mestu bez bodova i sa gol razlikom 2:13 (-11).

Uprkos svemu u FK Voždovac ne razmišljaju u smeni trenera pa je tako tokom nedelje pružena maksimalna podrška Zoranu Milinkoviću koji će ekipu voditi i na subotnjem gostovanju svom bivšem klubu.

Utakmica na "Omladinskom stadionu" igra se od 15 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke