Na Brdu zadovoljni plasmanom u kvalifikacije za Ligu Evrope

Autor: Beta Beta
nedelja 22.05.2016.
00:26
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je večeras da je zadovoljan rezultatom njegove ekipe u utakmici protiv Radnika i ostvarenom plasmanu u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su danas na Banovom brdu Radnik sa 2:1 u utakmici poslednjeg, 37. kola Superlige Srbije, pa su na taj način sezonu završili na trećem mestu i izborili plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

"Cele nedelje smo pričali o značaju ove utakmice, a na kraju i da je rezultat bio drugačiji mi bismo bili na ovoj poziciji na kojoj smo. Zadovoljan sam time. Mi smo propustili u prethodna tri kola priliku da osiguramo plasman u Evropu, ali smo danas smogli snage da to učinimo", rekao je Lešnjak novinarima na Banovom brdu.

Okupljanje fudbalera Čukaričkog pred početak priprema za narednu sezonu zakazano je za 6. jun, a odlazak na pripreme je četiri dana kasnije.

"Današnja utakmica bila je prava prvenstvena i borbena. Oba poluvremena su bila jako dobra i kvalitetna. Rezultatski za ekipu Radnika ona nije imala značaj, koliko je za nas bila bitna. Mislim da Je Radnik jako dobra ekipa. Pokazali su da su zasluženo u plej-ofu. Surdulica postaje fudbalski centar, pored Beograda, Novog Sada, Niša i Čačka. Fantastično su bili vođeni. Želim im sve najbolje u narednoj sezoni", rekao je Lešnjak.

Milan Lešnjak je kazao da će biti veoma teško zadržati sve igrače u ekipi, ali je dodao da će najverovatnije pre odlaska na pripreme biti dovedeni neki igrači.

Trener Radnika Miloš Veselinović, kom je ovo bila poslednja utakmica na klupi ekipe iz Surdulice, rekao je da Čukarički zasluženo ostvario pobedu.

"Utakmica je bila interesenata, možda je moglo da bude još golova... Na našu nesreću dva su završila u našoj mreži, ali smo jedan ipak uspeli da postignemo na kraju. Mislim da smo dobro igrali, pogotovo u prvom poluvremenu kada smo imali neke svoje šanse koje je trebalo da organizovanijom igrom bolje rešimo. Od srca čestitam Čukaričkom plasman u Evropu. Želim im mnogo sreće", rekao je Veselinović.

Čukarički je sezonu završio na trećem mestu sa 39 bodova, jednim manje od drugoplasiranog Partizana, dok je Radnik osmi sa 25.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 22.05.2016
10:25

ja mislim da nije ovo poslednja utakmica Veselinovica na klupi Radnika...

avatar
Nordeus
Sunday, 22.05.2016
09:23

Čakarički, Čukarički, uvek ću tebe voleti!!!