Na Banjici citiraju Vuka Rašovića

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.04.2017.
00:00
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Ono što se moglo čuti u Kruševcu posle meča između Napretka i Crvene zvezde, ponovljeno je i u beogradskom Radu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

''Građevinari'' su proteklog vikenda poraženi u Novom Pazaru, i to veoma ubedljivo, rezultatom 3:0, a kola su im krenula nizbrdo posle isključenja Vica krajem prvog poluvremena i pogotka koji je iz jedanaesterca postigao fudbaler Pazaraca Marković.

U nastavku su Marković i Ignjatović dotukli goste iz Beograda, a posle meča pomoćni trener Rada Slađan Nikolić je istakao da je njegov tim igrao slabo, mada je imao i jednu zanimljivu opasku.

''Igrali smo slabo, nismo bili na našem nivou. U prvom poluvremenu bili smo ravnopravan protivnik, čak i imali šansu da povedemo iz polukontre.

Nije bilo stopostotnih šansi, činilo se da će se meč završiti bez golova. Kao što je rekao Vuk Rašović u komentaru utakmice Napretka i Zvezde protiv nekih stvari ipak, se ne može'',
istakao je Nikolić, a prenosi ''Žurnal''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JZ4Ever
Tuesday, 25.04.2017
09:08

Meni je fascinantno kako se ponasaju ovi nasi klubovi.Rad je 3 dana pre ovog meca namestio utakmicu na svom stadionu i tad im je sve bilo OK.Cukaricki npr isto.Lalatovic plakao jer su ga kao namestili,a onda puste Radnika na svom stadionu...Gledao sam pregled utakmica i mogu da kazem da su oba crvena Radu bila ispravna

avatar
Tuesday, 25.04.2017
06:57

Ajmo sad svi neko saopstenje....svi mutite, dogovarate 3 za 3, huligani vladaju na i oko stadiona, rukovodioci su ljudi sa najblaze receno sumnjivom prosloscu u gotovo svim klubovima, igraci prime pa ne prime platu, beze glavom bez obzira u nize evropske, azijske i ostale lige, rukovodilac sindikata poziva na linc sudija, sudije sviraju kako im se kaze....i mi se kao cudimo. Sta se bre cudimo! Fudbal nam je katastrofa!

avatar
indija durot
Tuesday, 25.04.2017
01:31

Cuveni vuk brankovic a u radu liturgija

avatar
Dusko Mrakovic
Tuesday, 25.04.2017
00:34

Lijte kise hladne vode Zvezda ode Zvezda ode