Na "Azurine" bez Rajka, ali sa dvojicom napadača! (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.11.2015.
17:47
Izvor: Sportske.net

Mlada reprezentacija Srbije večeras igra svoju četvrtu utakmicu u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a selektor Tomislav Sivić odlučio je da "Azurinima" suprotstavi tim sa dvojicom klasičnih napadača.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Apsolutni derbi 4. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo mladih reprezentacija koje će 2017. godine biti održano u Poljskoj igra se večeras u Novom Sadu.

Nepobediva Srbija i mlada selekcija Italije odmeriće snage na stadionu "Karađorđe" i to će biti direktan okršaj za lidersku poziciju na tabeli grupe "2".

Srbija je u prva tri susreta ostvarila sve tri pobede uz gol razliku 12:0, dok su Italijani imali isti učinak, s tim što su bili nešto manje efikasni (5:0) od "Orlića".

Ranije danas izvestili smo o tome da se golman Predrag Rajković požalio na bol u kolenu zbog čega je selektor Tomislav Sivić odlučio da ga izostavi iz protokola za večerašnji meč i da njegovo mesto među stativama poveri Borisu Radunoviću.

Pored golmana Atalante selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije na teren je poslao sledeće igrače.

Srbija - Radunović; Gajić, Antonov, Veljković, Jovanović; Zdjelar, Maksimović (C), S. Milinković-Savić, Grujić; Čavrić, Ožegović

Primetićete da će Srbija igrati u formaciji 4-4-2 i da će u navalnom redu nastupiti Aleksandar Čavrić i Ognjen Ožegović, samo treba uzeti u obzir da će napadač Vojvodine biti nešto istureniji od svog kolege.

Defanzivnu liniju čine momci koji nastupaju u inostranstvu, osim štopera Crvene zvezde Vukašina Jovanovića, dok u vezi imamo momke koji su dres reprezentacije nosili i na minulom Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu.

Kada je reprezentacija Italije u pitanju, dobar deo igrača vam je poznat jer se radi o momcima koji nastupaju u Seriji A, a svakako da je najzvučnije ime u redovima "Azurina" Domeniko Berardi.

Italija - Kranjo, Konti, Bareka, Rugani, Romanjoli, Mandragora, Kataldi, Benasi (C), Ćeri, Berardi, Boateng

Utakmica 4. kola kvalifikacione grupe "2" između mladih reprezentacija Srbije i Italije počinje u 18.30 uz direktan prenos na TV "Arena Sport".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 13.11.2015
18:54

odlican sastav, obecava pobedu, dokazite se momci...

avatar
Nikola Nikola
Friday, 13.11.2015
18:51

Ne sviđa mi se što Sivić nije nastavio sa Paunovom praksom 4-3-3 sa 2 krilna napadača, već se prebacio na 4-4-2 s' tim što u vezi imamo 4 klasična zadnja/centralna vezna, niti jednog krilnog, brzog veznog nemamo, a Plavšić nam na klupi... Isto mi nije jasno izbacivanje Srđana Babića, a ubacivanje Vuleta Jovanovića, ne ulazim u to ko je bolji (nijanse odlučuju), ali znam ko je svakako uigraniji sa Veljkovićem u tandemu sa jedne i Antonovim sa druge strane...