Mutu: ''Volim Srbiju, Partizanu želim da osvoji titulu!''

Autor: Darko Mitrović
subota 05.07.2014.
10:24
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Adrijan Mutu je prva zvezda ekipe rumunskog Petrolula koja je u petak u prijateljskoj utakmici savladala Partizan, i to baš njegovim golom. Posle meča, 35-godišnji fudbaler prokomentarisao je kvalitet ekipe Partizana, ponovni susret sa Nikolom Gulanom, al

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nekadašnji fudbaler Fiorentine, Juventusa, Čelsija... u poznim igračkim godinama vratio se u domovinu, gde će u narednoj sezoni pokušati da kao kapiten pomogne ekipi Petrolula da se domogne trofeja.

Da ta očekivanja nisu bez osnova, pokazala je i jučerašnja utakmica protiv Partizana, u kojoj je Mutu postigao pobedonosni gol za trijumf od 1-0.

Posle meča, Mutu je razgovarao sa srpskim novinarima i izneo nekoliko zanimljivih ocena.

Poput brojnih fudbalera sa ovih prostora, i Mutu je počeo priču isticanjem ''teške utakmice'', kao i ''teških nogu'' igrača, s obzirom na fazu priprema u kojoj se nalaze, da bi se zatim osvrnuo na kvalitete ekipe Partizana.

''Zadovoljni smo što smo pobedili, a nadam se da ćemo i mi i Partizan imati uspešnu sezonu. Oni nisu mogli da daju svoj maksimum, vidi se da su još uvek u fazi priprema, ali video sam da tu ima dosta dobrih, agresivnih igrača. Odlični su tehničari i nadam se da će osvojiti titulu naredne sezone'', poručio je Mutu.

I ambicije njegovog tima u sledećoj sezoni su velike, a kako Mutu ističe, cilj su trofeji na domaćoj sceni, kao i plasman u Ligu Evrope.

Na kraju, Adrijan Mutu je prokomentarisao i svoj susret sa nekadašnjim saigračem iz Fiorentine Nikolom Gulanom, kome je poželeo i povratak na Apenine. Takođe, istakao je i da u Srbiji ima dosta prijatelja.

''Igrao sam protiv njega danas, drago mi je da smo se videli posle nekoliko godina. Pokazao je dosta, on je dobar igrač, a to sam znao i ranije. Nadam se da će dobiti šansu da igra i da će se zatim vratiti u Italiju.

Oduvek sam voleo srpski narod, zato i imam puno prijatelja u Srbiji. Koristim priliku da ih sve pozdravim'',
zaključio je Mutu.








Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke