Mutombu šansa protiv Videotona

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.11.2016.
10:02
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler Anderlehta Andre Mutombo imaće novu priliku da se dokaže treneru Marku Nikoliću pošto će se naći u konkurenciji za duel sa Videotonom.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan omogućio je Andreu Mutombu (26) novu šansu za dokazivanje pošto je nakon prve probe u januaru 2014. godine ponovo stigao u Humsku.

Momak koji se fudbalski školovao u omladinskim školama Anderlehta, Brisela i Portsmauta već je upisao jedan nastup za Partizan tokom svog drugog boravka u Humskoj, a u petak će dobiti novu priliku da obuče Partizanov dres.

Marko Nikolić uvrstio je Andrea Mutomba na spisak igrača koji konkurišu za sutrašnji meč sa mađarskim Videotonom.

Ekspedicija fudbalskog kluba Partizan danas odlazi u Mađarsku, a u petak je na "Pančo Areni" od 18 časova očekuje prijateljski meč sa Videotonom što će biti prilika da se Mutombo pokaže u nešto jačem susrtu od onog sa Zemunom.

Podsećamo da Andre Mutombo pre gotovo tri godine nije dobio ugovor u Partizanu ali je aktuelni sportski direktor Ivica Iliev želeo da ga ponovo vidi na delu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 10.11.2016
11:04

Nemoj samo da da(s) sansu i Stevanovicu na golu, ostavi sad Kljajica na golu da ga Danko izbusi pa da Videotonis kako ce da bude jos pritiska!!!