Muslinu stigao video materijal iz Švajcarske!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 12.09.2016.
11:23
Izvor: Sportske.net

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin najavio je da će danas početi da priprema strategiju za duel koji "Orlove" 6. oktobra očekuje u Kišinjevu, a rekli bismo da mu je iz Švajcarske stigao kvalitetan video materijal.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Fudbalsku reprezentaciju Srbije početkom oktobra očekuju još dve utakmice u sklopu kvalifikacija za Mundijal, a selektor Slavoljub Muslin najavio je da će danas početi da radi na pripremi meča sa Moldavijom koji je na programu 6. oktobra.

Selektor će do duela sa Moldavijom i Austrijom moći da stekne uvid u formu potencijalnih reprezentativaca, a čini se da je Miralem Sulejmani uradio najbolji posao za vikend.

Bivši fudbaler Partizana, Herenvena i Ajaksa postigao je dva gola u trijumfu Jang Bojsa nad Lucernom o čemu ste više mogli da pročitate OVDE!

Srpski internacionalac pokazao je odličan osećaj za prostor pošto je kod oba gola bio na pravom mestu u trenutku kada su mu saigrači posluživali loptu i gurali ga u šanse.

Osim dva gola Miralem Sulejmani je imao i mnogo drugih dobrih poteza na pomenutoj utakmici pa nema sumnje da će i selektor morati da pogleda video materijal sa utakmice Jang Bojsa i Lucerna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Fk Slavija 1908
Tuesday, 13.09.2016
12:46

Ljudi sta je sa Djordjevica iz Lacija ? nisam upucen zasto on ne igra.I po meni vezni red u Srbiji moraju igrati u duetu Matic i Milinkovic-Savic

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Friday, 30.09.2016
09:05

Moze se reci i da se oprostio. Ne moze SMS uz/pored Matica jer ne igra dobro u oba pravca, ali moze ispred njega, a uz Matica Ne. Maksimovic.

avatar
Fk Slavija 1908
Tuesday, 13.09.2016
12:44

Nemam informaciju o Djordjevicu iz lacija,i zasto njega nema na spisku reprezentacije ? je li se oprostio ? i u ovoj reprezentaciji vezni red moraju da cine Matic i Milinkovic-Savic

avatar
England
Monday, 12.09.2016
17:48

Kad god je igrao za reprezentaciju uvijek je davao 100% svojih mogucnosti, nikad nije cuvao noge i bjezao od jakih duela. Sjetite se samo onog pogibeljnog starta simunica nad njim. Mikija nazad u reprezentaciju!

avatar
Jovan Lučić
Monday, 12.09.2016
15:26

Dok mitrovića i baneta ne izbaci nema ništa od nas... Uništavaju nas.

avatar
Jozef Skabla
Monday, 12.09.2016
13:15

Po meni jedan od nasih boljih fudbalera koji je ne znam iz kog razloga tako lako zaboravljen...

avatar
milosct
Monday, 12.09.2016
16:09

Povrede su mu unistile karijeru. Taman dodje do neke forme i onda usledi nekoliko meseci pauze. Mogao je da bude mozda cak i vodja ove reprezentacije da se nije toliko povredjivao

avatar
Monday, 12.09.2016
12:27

Rajkovic (Radunovic, Dmitrovic ili Jovanovic)- *Ivanovic ili Rukavina (Gajic), Maksimovic, Spajic, Nastasic, Milunovic, Antonov (Obradovic/Mladenovic)- Zivkovic (Sulejmani), Maksimovic (Gudelj, Brasanac ili Petrovic, tek kasnije i Grujic), Matic (Fejsa), Kostic (Katai)- Ljajic (Tadic, Milinkovic-Savic ili Ivanic) -Mitrovic, Stojiljkovic i Djurdjevic ili Pavlovic. Mozda jos samo Radoja tu da uleti pre Fejse po potrebi, a mozda cak i vise i cesce od toga iako saznanja indirektna govore i da covek bas i ne blista toliko koliko su neki to hteli da prikazu. Eto nama lepo spiska od 26 igraca, necu vise ako se ovo realizuje Hahaha Salu na stranu, vazno je da se uigrava sledeci tim: Rajkovic- Gajic (neko od ovih starijih tek jos neko vreme), Maksimovic ili Spajic, Nastasic, Antonov (znam, gledacemo Kolarova i dalje, ali ne bismo trebali jer se tu nista nece promeniti)- Zivkovic, Maksimovic, Matic, Kostic- Ljajic, Mitrovic. Cetiri zvezdasa (racunajuci i Maksimovica i Matica), cetiri Partizanovca, tu racunam i Nastasica, dva iz OFK Beograda (bekovi, naravno haha) i jedan iz Radnickog iz Kragujevca. Fale Vojvodinasi, ali vazno je da nam krene:-D

avatar
Milorad Stanivukovic
Monday, 12.09.2016
11:57

A dajte ko ce mu u nasoj reprezentaciji dodati ovako petom loptu ili stvoriti pas da ostane sam pred golom....

avatar
Monday, 12.09.2016
11:50

Po desnoj strani Zivkovic i Sulejmani, po levoj Kostic i Katai. Mora(ce)mo i mi konacno pocnemo da zovemo igrace po zasluzi, odnosno pretezno da ih biramo po tome kako ko od njih igra za reprezentaciju, batalite njihove klubove!

avatar
Anderton
Monday, 12.09.2016
11:34

Mikija su povrede uništile, šteta...