Muslinov emisar prati meč u Lilu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.06.2016.
14:37
Izvor: Sportske.net

Utakmicu trećeg kola Grupe E između selekcija Italije i Republike Irske večeras će uživo pratiti i emisar Slavoljuba Muslina, selektora reprezentacije Srbije.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Večeras su na programu poslednje četiri utakmice grupne faze takmičenja na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, a jedna od njih igra se na stadionu "Pjer Moroa" u Lilu.

Selekcija Italije odmeriće snage sa Republikom Irskom u meču koji za "Azure" nema veći takmičarski značaj pošto su overili prvo mesto u grupi i plasman u osminu finala ali će zato Irci juriti bodove.

Duel u Lilu sa tribina će pratiti i emisar selektora reprezentacije Srbije Zoran Filipović koji ima zadatak da prikupi sve neophodne informacije vezane za igru Republike Irske.

Bivši trener Crvene zvezde i prvi selektor samostalne Crne Gore skautirao je prethodnih dana reprezentacije koje će se suprotstaviti Srbiji na putu ka Mundijalu u Rusiji i po povratku iz Francuske sledi analiza prikupljenih informacija.

"Orlovi" će se za plasman na Svetsko prvenstvo boriti sa selekcijama Velsa, Republike Irske, Austrije, Moldavije i Gruzije.

Prvi rival Srbije biće upravo Republika Irska (5. septembra) koja će se večeras suprotstaviti selekciji "Azura".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
čerčil Brod
Wednesday, 22.06.2016
15:06

Ko ce to da plati :-)

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Wednesday, 22.06.2016
14:40

Kad pomislim da drugo mesto vodi tek u baraz, i da samo prvo znaci nesto, odnosno da samo prva pozicija obezbedjuje direktan plasman, najezim se- ako ne pobedimo Irsku kod kuce, ne pise nam se dobro...