Muslin uživo pratio duel u Lensu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.06.2016.
23:25
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin uživo je pratio današnji duel reprezentacija Engleske i Velsa u Lensu posle čega je izneo svoje utiske o utakmici.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Reprezentacije Engleske i Velsa odmerile su u četvrtak snage u Lensu u okviru drugog kola grupne faze takmičenja na Evropskom prvenstvu, a utakmicu je sa tribina pratio selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin.

"Video sam tipičan ostrvski meč, sa puno duela i sa nekoliko taktičkih zamisli oba selektora. Sunce je nekako u prvom poluvremenu uspavalo oba tima, a izgleda najviše engleskog golmana Harta" izjavio je za "Novosti" Slavoljub Muslin.

Engleska je slavila rezultatom 2:1 posle preokreta iako je na poluvremenu imala gol zaostatka koji je Vels postigao iz prekida posle greške golmana Harta.

Velšani će u predstojećim kvalifikacijama za Mundijal biti jedan od rivala reprezentacije Srbije što je i bio razlog Muslinovog puta u Lens.

"Velšani su pokazali čvrstinu i disciplinu u igru tokom većeg dela meča, ali im je koncentracija pala u dve situacije i to su platili porazom. Nema sumnje da su dve najveće zvezde ekipe Bejl i Remzi" rekao je Muslin.

Selektor reprezentacije Srbije u subotu će uživo posmatrati još jednu utakmicu na Evropskom prvenstvu i to duel Portugala i Austrije u Parizu pošto je Austrija još jedan od rivala "Orlova" u borbi za Mundijal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke