Muslin u problemima pred duel sa Izraelcima - Za koji će se tim odlučiti?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 30.05.2016.
15:08
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Već posle prve utakmice sa selekcijom Kipra u Užicu, novi selektor Srbije Slavoljub Muslin suočio se sa velikim kadrovskim problemima.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Muslin je imao uspešan debi, Srbija je protiv Kiprana slavila sa 2:1, a naredni meč ''Orlove'' očekuje sutra u Novom Sadu protiv selekcije Izraela.

Međutim, sastav ekipe će ovoga puta biti znatno izmenjen u odnosu na meč sa Kipranima, a opet bitno različit i od onog koji Muslin želi na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Republike Irske.

Podsetimo, posle utakmice sa Kiprom, ''Orlove'' su napustili Nemanja Matiić i Nemanja Maksimović uz dozvolu stručn og štaba, a vratili su se golmani Rajković i Stojković.

Lazar Marković se javio selektoru, ali neće biti spreman za predstojeće mečeve.

''Protiv Izraela sigurno neće igrati tim koji će početi meč sa Republikom Irskom, jer imamo nekoliko povređenih igrača, problema u pojedinim linijama tima.

Primera radi, od sedam veznih igrača, trenutno mogu da računam samo na njih trojicu, tako da se nadam da će oni imati snage da izdrže naredna dva meča'',
istakao je Muslin na današnjoj konferenciji za medije pred meč sa Izraelom.

On je uveren da su njegovi igrači maksimalno fokusirani na obaveze u nacionalnom timu, iako prelazni rok već počinje i iako svi oni jedva čekaju odmor posle napornih sezona.

''Ne, svi su fokusirani na obaveze u reprezentaciji. Razgovarao sam sa igračima koji su na nekoj vrsti prekretnice po pitanju budućeg kluba i video sam njihovu posvećenost i koncentraciju na ono što radimo sada u reprezentaciji'', naglašava Muslin.

I pored pomenutih problema, Muslin smatra da stvari u našem nacionalnom timu idu na bolje, iako se ne mogu sve slabosti prevazići za sedam dana zajedničkog rada.

''Iz treninga u trening sve je bolje, radimo na terenu, radimo i van terena, pričamo, objašnjavamo, ukazujemo na greške iz prvog meča, sve snimamo.Sve, dakle, ide na bolje, ali ne mogu posle sedam dana da kažem da smo sve postigli.

Ne, radimo, trudimo se da postignemo što više za ovo vreme koliko smo zajedno, iskoristimo svaki minut, svaki trening, naravno utakmicu. Mislim da ćemo do prve kvalifikacione utakmice biti spremni''
, zaključio je Muslin.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
joe n.sad
Tuesday, 31.05.2016
09:50

Red je da debituje Sergej

avatar
indija durot
Monday, 30.05.2016
16:22

Muslin ce nas zabetonirati u mulj u kojem vec jesmo.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 31.05.2016
00:40

Gore od onog što je bilo, ne može biti... Ne znam zašto ga svi pljujete, a čovek došao i ima 1 utakmicu i jednu pobedu, što ga već u startu pljujete, razumeću ako počne da beleži slabe rezultate, ali nemojte ljudi već sad sa pesimizmom.

avatar
indija durot
Tuesday, 31.05.2016
20:12

Uvek moze gore,posebno kad se pocne sa tri stopera...

avatar
Mirko Mirkic
Monday, 30.05.2016
16:18
avatar
sashki
Monday, 30.05.2016
16:10

Pa ja bih od sprdnje pozvao kataia pored toliko povređenih pogotovo što je bolji od pola njih. Tadić katai kostić trio da se smrznes.

avatar
Kontra
Monday, 30.05.2016
18:03

Bez kataia on je suvisan ;)

avatar
Al(a)din
Monday, 30.05.2016
22:24

Ja bih i Ljajica dodao, pa da igramo sa jednim zadnjim veznim fudbalerom.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 30.05.2016
15:35

I sa svim povredama treba da pobedimo Izrael, kvalitetniji smo tim.