Muslin: ''Treba nam podrška kao što je ima Zvezda''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 29.08.2016.
13:44
Izvor: Beta

Reprezentacija Srbije danas se okupila u Staroj Pazovi na početku priprema za prvi meč u kvalifikacijama za SP, protiv Irske 5. septembra. Selektor Muslin optimista, veruje u svoj tim, poručuje da je rival snimljen do detalja, ali se nada i velikoj podršc

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da od nacionalne selekcije može da se očekuje uspeh u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, ali samo ukoliko svi fudbaleri budu pružali maksimum.

"Svi su izrazili želju da se bore i daju maksimum za državni grb. Jednu ekipu ne čini jedan ili dvojica igrača, već 25 ili 27 kao što sam ja pozvao. Ukoliko se budu borili i budu igrali kao u prethodne tri prijateljske utakmice možemo da očekujemo uspeh"
, rekao je Muslin novinarima u Staroj Pazovi.

Reprezentativci Srbije okupili su se danas u Sportskom centru u Staroj Pazovi povodom početka kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

"Srećan sam što iz prethodnog kola nema povređenih igrača, to je najvažnije. Svi su dobro raspoloženi. Jedva čekamo da nastavimo da radimo ono što smo počeli u maju i junu. Raspoloženje i atmosfera je jako dobra, nadamo se dobrom radu u narednih sedam dana", rekao je Muslin.

Srbija će na početku kvalifikacija za Mundijal 5. septembra na stadionu ''Rajko Mitić'' dočekati Irsku u prvom kolu Grupe D
.

"Dobro smo ih analizirali. Znamo im sve igrače i njihovu igru. Na nama je sada da dobro spremimo utakmicu i da budemo spremni za nju",
kazao je on.

Na pitanje novinara da li je utakmica protiv Irske najvažnija u novom ciklusu kvalifikacija, Muslin je odgovorio da nije, ali da je "dosta važna".

"Ne, sve su važne. Ovo je samo jedna od 10 utakmica u kojoj svaka nosi tri boda. Mada, ova nam je sada najvažnija. Bitno je da počnemo pobedom", kazao je Muslin.

Selektor Srbije rekao je da uopšte nije zabrinut pred početak kvalifikacija, ali da "mali problem" mogu predstavljati napadači.

"Mali problem mogu biti napadači, koji nisu bili standardni u svojim ekipama, kako zbog forme, tako zbog kartona. Ipak, mi imamo dobre igrače. (Andrija) Pavlović je ove nedelje postigao gol, (Nikola) Stojiljković je prošlog vikenda. To su dobre vesti. narednih sedam dana moramo da iskoristimo da se uigramo još bolje", kazao je Muslin.

On je rekao da reprezentacija bez podrške navijača "ne može ništa da uradi"
.

"Potrebna nam je podrška kao što ima Zvezda i u domaćem prvenstvu i u Evropi, ali kao i što imaju naši protivnici Vels, Austrija, Irska.

U prethodne dve prijateljske smo imali lepu podršku, a nadam se da ćemo protiv Irske na stadionu 'Rajko Mitić' imati još bolju. Nemam tremu, jedva čekamo da se pojavimo na stadionu.

Vidim i po javnosti da se jedva čeka početak kvalfikacija, nadam se da će dobro da se završe po nas
"
, zaključio je Muslin.

Utakmica prvog kola Grupe D kvalifikacija za SP izmedju Srbije i Irske igraće se u ponedeljak, 5. septembra od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

30 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Del-Boy-Trotter
Wednesday, 31.08.2016
01:52

ovaj guslin ne uliva ni trunke nade meni, jer pravi nepotreban razdor medju navijacima nase zajednicke repke....ovo je repka a ne klub!!! nisi ni poceo maltene da vodis vec pravis podele na zvezdase, partizanovce itd...spomjines neke dobre tri igre, a igrao si mlitavo protiv jednog jadnog Kipra, jedne Rusije koja nikada gora nije bila sto je pokazalo EP nereseno...imao si fore da mlade iz N. Zelanda integriras vise u tim a to nisi ucinio nego si gurao n.p. jednog problematicnog i nevaspitanog S. Rajkovica....nisam ocekivao da ce Kokeza uzeti nekog trenera koji nije zvezdas jer je i sam to...Da li je jedan trener zvezde dosada odveo Srbiju, SRJ, ili SCG na EP ili SP?? Odgovor je NIJET! Santrac je bio Partizanovac, isto kao i Antic, Vujadin Boskov i Ilija Petkovic nisu bili ni jedno ni drugo...Paunovic(koga bi vredilo bilo staviti da vodi i A tim sada) i Drulovic su partizanovci a sa mladima su postigli nesto cemu se skoro niko nije nadao od njih...nisam bio za Toleta, ali Kokeza nazalost vec sada dokazuje kako se ne vodi FSS....a sada sta je tu je....ne ostaje nista drugo nego da se navija i nervira pored svega...

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 29.08.2016
22:32

Навијачи Звезде су по навијању неколико светлосних година изнад осталих. тако нешто други могу само да сањају.

avatar
Vanja Grubač
Monday, 29.08.2016
20:36

Pa ne mogu Glodjović,Mžić ili Majo da sude...

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 29.08.2016
18:57

Kad je reprezentacija Srbije u pitanju tu ne bi smelo da bude navijačkih podela, ali opet kad bi bilo tako to onda, na žalost ne bi bila Srbija.

avatar
Kugla85
Monday, 29.08.2016
17:40

Treba zasluziti podrsku. Pokazite se i dobicete 40000+ gladnih obozavaoca srpskog fudbala

avatar
Monday, 29.08.2016
23:12

Tačno tako, sećam se vremena kad je Mara bila puna kada igra reprezentacija

avatar
Povratak kralja XLI
Monday, 29.08.2016
17:28

Misliš na srpske sudije ili ako Irska povede da navijači odu kući :D

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Monday, 29.08.2016
21:58

kako duhovit deckic,a i dalje se krije po youtube i sportskim,i ne sme da se predstavi,da stane iza svojih reci :)

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 29.08.2016
23:26

Изгледа да је он наш јер не прати Звезду само овде него на свим живим сајтовима.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 29.08.2016
22:36

Има ли нешто о Звезди на YouTube? Хихихихиоииии.

avatar
Marko
Monday, 29.08.2016
16:33

Sad jos pozovi delije da dodju u sto vecem broju, i da obojimo stadion u crveno belo...

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 29.08.2016
15:10

Dosta toga zavisi od prve utakmice. Ako pobijedimo ili bar odigramo dobro, mogli bi dobiti podrsku. Imam povjerenja u Muslina, mislim da ej dobar trener i sto je najvaznije ima i harizmu, nije kao dosadni Curcic i njegova 'druga poluvremena kao modeli igre'.

avatar
Vid
Monday, 29.08.2016
14:22

E onda si ostao bez podrške.. Ako je merilo zvezdina podrška, navijači koji primaju kintu da prave scene po severu, i ostali 'evropski' navijači zvezde.. onda nemam reči.

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 29.08.2016
15:07

Ne bih se slozio, ali ostavimo to po strani. Hajde da podrzimo tim, a Muslinu da sudimo po rezultatima. Mislim da nemate razloga da ga ne volite.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Monday, 29.08.2016
15:24

Mhm jeste i sta je bilo kad si se probudio?sto ja nikad nisam dobio pare 20 godina idem na utakmice?i hiljade ljudi koje jos znam da idu?to mozda vazi kod vas

avatar
brekbaCh
Monday, 29.08.2016
14:12

Bravo za navijacku nepristrasnost gospodine selektore. Jel kao protiv Sasuola zelite podrsku ?

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 29.08.2016
15:04

Rekao bih da je mislio da Zvezda ima podrsku veceg broja navijaca iako godinama rezulati izostaju. Po tom principu valjda ocekuje podrsku i za drzavni tim. S obzirom u kakvim se okolnostima rastao sa Zvezdom i da i dan danas nije u dobrim odnosima sa dobrim dijelom funkcionera, molio bih grobare da smire dozivljaj i da ne docekuju svaku izjavu naseg selektora na noz. Ja ga podrzavam jer ima harizmu i autoritet da natjera igrace da daju onoliko koliko mogu, ja bih bio zadovoljan time. Plus, ima nekog iskustva u ruskoj ligi (iako na Grofovom primjeru vidimo da to ne mora da znaci nista :)), pa hajde da ga podrzimo!

avatar
Marko
Monday, 29.08.2016
16:37

Aj neka selektor Engleske kaze da zeli podrsku kakvu ima Mancester?! A ostali, ostali su nebitni...

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Monday, 29.08.2016
15:23

Mozda kao protiv Ludogoreca?Vama protiv arsenala nije bio pun stadion komedijas

avatar
Paris Saint Germain
Monday, 29.08.2016
14:11

Od vas smo svi digli ruke. Nece biti 5000. Napred IRSKA napred VELS!! Istinski ljubitelji fudbala a ne prevaranti i splavari ko nasi amateri.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 29.08.2016
13:57

Треба али нико нема што има Звезда.

avatar
Vanja Grubač
Monday, 29.08.2016
20:38

Dugove da obriše.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 30.08.2016
18:27

А ви као немате дугове.

avatar
Djordje Vukicevic
Monday, 29.08.2016
13:47

Sa takvom izjavom selektora drzavnog tima i onima ranijim izjavama u vezi Ljajica i Maksimovica, to ces i imati, dakle max 10 hiljada ljudi.

avatar
Radovan Filipovic
Monday, 29.08.2016
15:18

Ništa on pogrešno nije rekao, samo kao selektor ne bi trebalo da koristi takve izjave. Kad je reprezentacija u pitanju, podele na Zvezdu i Partizan ne smeju postojati.

avatar
Panic Nedeljko
Monday, 29.08.2016
22:53

Nebi smele, al postoje. To nije selektor ako koristi drzavi tim da bi reklamirao jedan propali klub, u ovom slucaju zvezdu u
kojoj je nekad igrao i bio trener.
Cini mise da ni ovaj put necemo proci kvalifikacije kad selektor pripremajuci reprenzetaciju vise razmislja o
propalom drzavnom projektu nego o uspehu reprenzetacije.
Volio bih da nisam u pravu, al meje strah.