Muslin: "Sudija na 1:0 mogao da svira penal za nas"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 15.11.2016.
23:05
Izvor: Sportske.net, Beta

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je večeras da nema šta da zameri igračima posle prvog poraza nakon osam utakmica i dodao da je plasman mlade selekcije na Evropsko prvenstvo veliki uspeh.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije porazom je završila 2016. godinu, pošto je večeras u prijateljskom meču izgubila u Harkovu od selekcije Ukrajine sa 0:2. Bio je to prvi poraz "Orlova" od momenta kada je na klupu seo Slavoljub Muslin.

"Serija je prekinuta, ako posle ove utakmice napravimo novu seriju od osam utakmica bez poraza biće dobro. I ovde smo došli da pobedimo, bez obzira što smo igrali sa igračima koji do sada nisu imali mnogo prilike. Znamo gde smo i šta smo, nastavljamo da radimo i idemo ka Rusiji. Istina, put je dalek, ali znamo šta hoćemo. Momcima nemam šta da zamerim, videla se neuigranost, ali za sve ostalo pohvale", rekao je Muslin, a preneo je sajt FSS-a.

Golove za Ukrajinu postigli su Jevgenij Šahov u 38. minutu i Andrij Jarmolenko u 87. minutu iz jedanaesterca.

"Mislim da je pri rezultatu 1:0 sudija mogao da svira za nas penal, kao što je to učinio za Ukrajinu kasnije, ali nema veze, idemo dalje. Igrači su hteli pobedu, videla se želja. Neki igrači su odigrali dobro, a utiske ćemo sređivati u Beogradu. Imamo dosta vremena do marta i narednog meča u Gruziji", rekao je Muslin.

Selektor "A" reprezentacije čestitao je mladoj selekciji Srbije današnji plasman na Evropsko prvenstvo 2017. godine u Poljskoj.

"Želeo bih da čestitam mladima na uspehu i plasmanu na Evropsko prvenstvo. Pomogli smo koliko smo mogli i to je veliki uspeh za naš fudbal", rekao je Muslin.

Narednu takmičarsku utakmicu reprezentacija Srbije igra 24. marta protiv Gruzije u Tbilisiju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Wednesday, 16.11.2016
12:45

Ono je sinoć da se ne lažemo bila oružana pljačka i veoma moguće osveta za suđenje Mažića od pre neki dan kada su se Šveđani bunili. SADA je poslednji čas da se spakuju i odu u Nion, i pobune se, kasno će biti ako nam urade ovo u kvalifikacionoj utakmici.

avatar
Wednesday, 16.11.2016
08:08

Iskreno....igrali smo sasvim dobro....i morao je sudija da svira barem jedan penal....igrac je pri skoku izbio loptu u korner rukom to je penal 100% a onaj nad Kataiem moze da se okarakterise kao slobodna sudijska procena.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 16.11.2016
00:11

* moRao ** dva penala/penale