Muslin saopštio loše vesti - Rajković "otpao" sa spiska

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 02.10.2016.
14:58
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin otkrio je da za predstojeće duele sa Moldavijom i Austrijom neće moći da računa na štopera Palerma Slobodana Rajkovića.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće naredne nedelje dve takmičarske utakmice u sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji, a selektor Muslin danas je saznao da neće moći da računa na sve pozvane reprezentativce.

Osim Nemanje Matića koji se nalazi na spisku ali zbog suspenzije nije u konkurenciji za duele sa Moldavijom i Austrijom, predstojeće dve utakmice propustiće i štoper Palerma Slobodan Rajković.

"Za naredna dva meća nećemo, ipak, moći da računamo na Slobodana Rajkovića koji se tek oporavio od teške i neugodne povrede. Počeo je da trenira, ali moramo da ga sačuvamo i nećemo da rizikujemo, tako da je sada najbitnije da uđe u takmičarski ritam" rekao je Muslin.

Defanzivac italijanskog Palerma nedavno je doživeo prelom nosa i to je razlog što Slavoljub Muslin ne želi da ga izlaže nepotrebnom naporu, a pritom na raspolaganju ponovo ima Nikolu Maksimovića.

"Orlove" prvo očekuje gostovanje Moldaviji (6. oktobar) u Kišinjevu, dok je duel sa selekcijom Austrije zakazan za 9. oktobar na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Danijella
Sunday, 02.10.2016
16:35

Koji normalan mozak stavlja igraca na spisak za obe utakmice koji je suspendovan i koji 10000000% ne moze da udje u igru??? Na koju foru ? Pa neka je Kristijano Ronaldo licno!

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 02.10.2016
17:34

Mora da bude pozvan da bi i zvanicno odradio kaznu, takve su propozicije...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 02.10.2016
15:06