Muslin progovorio o Stojkoviću!

Autor: Beta Beta
petak 20.05.2016.
17:13
Izvor: Beta

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da još nema zvaničnu potvrdu da je igrač Čukaričkog Filip Stojković odlučio da ubuduće igra za selekciju Crne Gore.

rtbf.be
rtbf.be

Povezane vesti

Pojedini beogradski mediji su preneli da je Stojković, koji se nalazi na spisku Muslina za predstojeće prijateljske utakmice, odlučio da obuče dres Crne Gore.

"Svako odlučuje onako kako oseća. Stojković je odlučio da igra za Crnu Goru, koliko ja znam, ali još nemam njegovu potvrdu. Šta da radimo, idemo dalje.

Ima još dobrih igrača u Srbiji kao što je on, ne možemo zbog jednog igrača da tugujemo. Ja mu želim sreću ako je to odabrao"
, rekao je Muslin novinarima u Staroj Pazovi.

U Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije ranije danas je izabrano novo rukovodstvo te organizacije. Za predsednika je, jednoglasnom odlukom prisutnih delegata, izabran Slaviša Kokeza, koji je na tom mestu zamenio Tomislava Karadžića.

"Kažu da skoro nije bilo ovakvog jedinstva, sve je izabrano jednoglasno... Nadam se da ćemo tako i da nastavimo", rekao je Muslin.

"Bilo je u prošlosti dosta dobrih stvari, ali, na žalost, rezultati nisu bili na nivou. Nadam se da ćemo da nastavimo da radimo i da će sa novim rukovodstvom biti još bolje. Vidim da su uslovi za rad izvanredni, jedni od najboljih u Evropi, i nadam se da ćemo i mi biti na tom nivou", rekao je Muslin.

Kao prvu tačku svog programa Kokeza je naveo stvaranje pozitivne atmosfere oko i unutar reprezentacije.

"Ta se atmosfera izgubila, nepoverenje se pojavilo kod navijača. Sad je na nama, na igračima da na terenu pokažu želju da igraju za nacionalni dres, a ako budu još i rezultati, a verujem da će ih biti, da povratimo to poverenje", rekao je Muslin.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirko Mirkic
Friday, 20.05.2016
20:15

O cemu prica ovaj saobracajni tehnicar kad je on bio jedan od glavni protivnika reprezentacije...setimo se sami Djenove on i njegova klika su bili organizatori svega