Muslin pred Irsku - Nema dilema oko sastava, jedna promena je sigurna!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 04.09.2017.
10:40
Izvor: Beta

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećoj kvalifikacionoj utakmici dati sve od sebe da pobedi Irsku, pošto bi je ta tri boda ozbiljno približila plasmanu na Svetsko prvenstvo 2018. godine.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije igra u utorak od 20.45 u Dablinu protiv Irske, utakmicu osmog kola Grupe D u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

"U dobrom smo periodu, a poslednja utakmica je pokazala da smo u dobroj formi. Nema povređenih igrača, Antonio Rukavina se oporavio i konkuriše za mesto u timu.

Znamo da će biti vrlo teško, to je za njih možda poslednja šansa, ali i za nas je vrlo važna utakmica. Siguran sam da ćemo dati sve od sebe jer ovde praktično možemo da rešimo plasman u Rusiju.

Ako osvojimo bod držali bismo ih na dva boda razlike, ali bi nam se druge ekipe približile. Ne kažem da remi ne bi bio dobar, ali pobeda bi nas ozbiljno približila Rusiji",
rekao je Muslin novinarima na aerodromu "Nikola Tesla" uoči puta u Irsku.

Srbija je u subotu u Beogradu pobedila Moldaviju sa 3:0 i prva je na tabeli sa 15 bodova. Irska ima dva manje na drugom mestu, a Vels na trećem ima 11 bodova. Austrija ima osam, Gruzija četiri, a poslednjeplasirana Moldavija ima dva boda.

Muslin je naveo da je atmosfera u ekipi odlična posle pobede protiv Moldavije.

On je rekao da će u utorak protiv Irske braniti Vladimir Stojković, pošto je formom u Partizanu pokazao da to zaslužuje i dodao da nema dileme oko sastava tima.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
muslin vladimir stojkovic

Reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj rekao je da očekuje tešku utakmicu, ali da bi njegova ekipa pobedom "90 odsto" obezbedila plasman na Mundijal.

"Znamo kako oni žele da igraju, ali idemo na pobedu. Atmosfera je dobra, odigrali smo profesionalno protiv Moldavije i pobedom u Irskoj možemo 90 odsto da se plasiramo.

Svaka ekipa želi da ode na Svetsko prvenstvo, oni znaju da im je ovo možda poslednja šansa, jer ako izgube teško da će da budu prvi u grupi.

Oni imaju svoj cilj, moraju da dobiju, a to će možda za nas biti lakše. Ali, znamo i mi šta hoćemo, daćemo sve od sebe",
naveo je on.

U prvoj utakmici u Beogradu Srbija i Irska su prošlog septembra odigrale 2:2.

"Znamo da su prekidi njihova jača strana, oni su tu jaki, jedino tako mogu da budu opasni. Spremili smo se na to", rekao je Gudelj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

38 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
xman
Monday, 04.09.2017
14:55

mislim da medjusobno diskutujemo o pozicijama u timu sa stanovista navijaca Zvezde i Partizana, pa tako neki misle da je bolji Rajkovic(pretezno zvezdasi) a neki Stojkovic(uglavnom grobari)..ljudi, mi imamo selektora, on pozove igrace i oni treniraju, na tim treninzima se dosta toga pokaze, ko je spreman a ko ne, ko je umoran, i jos mnogo toka..moje misljenje je da bi Stojke trebao da brani, prije svega jer ima iskustva a i u Partizanu je bio sjajan, a bice vreemena i za Rajkovica..i naravno, ne mogu a da ne pomenem, velika je greska sto u timu nema SMSa

avatar
Miso Gajic
Monday, 04.09.2017
14:45

Mislim da je trenutno naš najbolji golman Dmitrović. Odlično brani u jakoj ligi,primeri. On je najbolje rješenje za Srbiju. Ostalo uglavnom se slažem , stim da pod obavezno Ljajić mora igrati .

avatar
Wilt 100+
Monday, 04.09.2017
14:05

Kakve majce BOŽE SAČUVAJ !! Toliko love imaju ali izgleda manjak nečeg drugog. Bez uvrede ipak oni predstavljaju našu zemlju I daju primer mladima...dokle više tigrovi , zmajevi I ostale gluposti ??? Crvena majca sa grbom i kraj priče

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Monday, 04.09.2017
13:26

Tako je Musline nastavi i ti po staroj praksi da promovises fudbalere jednog kluba. I posle Toleta Tole, tuzno i zalosno za srpski fudbal.

avatar
Sale76
Monday, 04.09.2017
12:25

Citam vase komentare,pa vi ljudi nikada niste zadovoljni!Tim je takav,kakav je i treba mu dati podrsku.Pricajte sta hocete,ali Stojkovic je najbolji golman,koga trenutno imamo,bez obzira na godine.

avatar
Hm
Monday, 04.09.2017
11:49

Kada procitam imena Stojkovic i Rukavina odmah mi bude muka. Pa valjda je Muslin sam video koliko je bolje resenje sa Gacinovicem? Rajkovic isto dosta siguran , Stojkovic ostaje kiksara...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 04.09.2017
15:29

Stojković je odlično branio u dvomeču protiv Videotona i protiv Crvene Zvezde u derbiju.. Zašto da ne brani i protiv Irske?

avatar
AC REVOLTIZAN
Monday, 04.09.2017
11:33

Rajkovic- Ivanovic (Rukavina), Spajic (Maksimovic), Nastasic, Kolarov- Radoja (Maksimovic), Matic- Gacinovic, Tadic, Ljajic (Kostic)- Mitrovic (Prijovic). Plus Stojkovic, Dmitrovic (ili Jovanovic), Vukovic, Obradovic, Milivojevic, Gudelj, Tosic. Sve igrace lepo imamo za 4-2-3-1, i balans i kompozicija.

avatar
AC REVOLTIZAN
Monday, 04.09.2017
12:35

Revolt Don Kihot protiv editovanja: i balans i kompozicija su postignuti, i taj princip zadovoljen, ali, kome da pisem kad je ovde fudbal u drugom planu...

avatar
Dragan Mrdakovic
Monday, 04.09.2017
11:12

Lepo je to selektor Muslin izjavio da smo spremni na prekide, jer navodno samo tako mogu da nas iznenade. A iznenadili su nas u Beogradu i ako smo to i tada znali. Jedna od rak rana naše reprezentacije je golman. Godinama ga nismo imali. U Beogradu je Rajković jako slabo branio, a Stojkovića su najurili sa ostrva u dva navrata baš iz tog razloga što se tamo igra sa visokim loptama u kaznenom prostoru, a on je po tom pitanju švajcarski sir. Biće jako teško. Super ako osvojimo bod, jer sa njim smo još uvek gospodari svoje sudbine.

avatar
Miso Gajic
Monday, 04.09.2017
14:47

Zato je Dmitrović idealno rješenje. Gledao sam ga sad u Primeri a i prošle u drugoj ligi ,zaista dobar , pogotovo za te visoke lopte.

avatar
NikolaBuki
Monday, 04.09.2017
10:53

Ako ovo dobiju pokazace da su sazreli za evropska i svatska prvenstva.

avatar
AC REVOLTIZAN
Monday, 04.09.2017
10:56
avatar
AC REVOLTIZAN
Monday, 04.09.2017
12:23

Kako ja nikad tako ne pogresim?

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Monday, 04.09.2017
11:53

Nisi cuo za greske u kucanju

avatar
NeWave86
Monday, 04.09.2017
10:53

Samo da Gacinovic ostane po boku i sve je ok.

avatar
AC REVOLTIZAN
Monday, 04.09.2017
10:52

I opet Stojkovic, Rukavina, Milivojevic, Kostic, ali i Tadic i Mitrovic iako za njihove nastupe u poslednje vreme moze mnogo toga da se napise, jbg. Ovo se malo vise odnosi na Mitrovica, ali, imao je i Tadic dosta -praznog hoda-, to ne vidi samo onaj koji ne zeli da vidi iako objektivno jeste tako. Stojkovic- Rukavina, Ivanovic, Maksimovic, Nastasic, Kolarov- Milivojevic, Matic- Tadic, Kostic, Mitrovic. Nazalost, opet nece biti Rajkovica, Mijata i Maksimovica (Nemanje), Adema umesto Kostica i nekog drugog u spicu umesto Mitra...

avatar
AC REVOLTIZAN
Monday, 04.09.2017
10:58

* - Tadic, Kostic - Mitrovic

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 04.09.2017
23:34

Pa sam igra u napadu za razliku npr od Kežmana koji je igrao pored Miloševića i Žigića, a dao je 5 gola... Naravno da može bolje Mitrović ali mora da dobije više od jedne šanse na utakmici.

avatar
Nikola Bizmark
Monday, 04.09.2017
11:13

Ti bi kao selektor promenio pola sastava pred jednu od najvažnijih utakmica,izvini ali meni je to smešno