Muslin potvrdio, Tadiću polomljen nos!

Autor: Beta Beta
subota 12.11.2016.
23:40
Izvor: Beta

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da je zbog razvoja današnje utakmice sa Velsom zadovoljan bodom, ali i da smatra da su njegovi fudbaleri bili hrabri i bolji.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da je zbog razvoja današnje utakmice sa Velsom zadovoljan bodom, ali i da smatra da su njegovi fudbaleri bili hrabri i bolji.

"Došli smo da pobedimo, kao i na svakoj utakmici. Videvši scenario, svakako je da sam zadovoljan jer smo izjednačili u poslednjim minutima, ali mislim da smo bili bolji, više smo držali loptu, sami smo sebi dali gol. Igrali smo hrabro, a kažu da sreća prati hrabre", rekao je Muslin novinarima posle utakmice.

Srbija je igrala nerešeno 1:1 sa Velsom u Kardifu, i tako ostala neporažena posle četiri kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

"Svaka čast mojim momcima, borili su se do kraja, nisu klonuli duhom. Žele da pobede u svakoj utakmici i to je dobro. Vidi se da igramo kvalitetan fudbal i ponosan sam na svoje igrače", kazao je selektor.

Muslinov tim je drugi u Grupi D sa osam bodova, dva manje od vodeće Irske, dva više od Velsa, četiri od Austrije, šest od Gruzije, a sedam od poslednjeplasirane Moldavije.

"Znao sam da će biti tesno i vidi se da ima iznenadjenja u grupi. Biće neizvesno do kraja. Ima još šest kola i do poslednjeg se neće znati ko će biti prvi", rekao je Muslin.

Jedan od najboljih srpskih igrača Dušan Tadić bio je meta veoma grubog starta Nila Tejlora. Muslin je naveo da je fudbaleru Sautemptona slomljen nos.

"Videćemo još. Nadam se zbog njegovog kluba da nije ništa strašno jer je u dobroj formi. Polomio je nos, sigurno, ali još ne znamo da li će morati na operaciju", dodao je selektor.

Foto: Beta/Nick Potts/PA via AP
tadic

On je istakao da ne zamera Matiji Nastasiću zbog greške posle koje je Vels poveo.

"Individualne greške nas nažalost prate od početka kvalifikacija, ali to se dešava, ništa ne zameram. Protivnici nam ne prave šanse i ne daju golove iz šansi, a mi smo sve golove dali iz izgradjenih šansi od početka kvalifikacija. Ne mogu da budem ljut na Nastasića, nije namerno to uradio, svako ima pravo da greši, ali moramo da eliminišemo te greške", kazao je Muslin.

Selektor je objasnio zašto je Ivan Obradović, koji je naknadno pozvan u reprezentaciju, počeo na poziciji levog spoljnog igrača.

"Dobro je izgledao na treninzima. Posmatrao sam ga i u konsultaciji sa pomoćnicima smo se odlučio za njega. Duško Tošić je manje trenirao sa nama, a Obradović je igrao sedam-osam utakmica za drugi tim Anderlehta, a u Mehelenu je (ranije) igrao tu poziciju i videlo se da nismo pogrešili", rekao je Muslin.

Srbija će u utorak igrati prijateljsku utakmicu protiv Ukrajine u Harkovu, a narednu kvalifikacionu 24. marta sa Gruzijom u Tbilisiju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

25 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 13.11.2016
16:22
avatar
pogled sa avale
Sunday, 13.11.2016
10:49

.......Nastasica je uz faul "pocistio" devetka Velsa ali sta je "spavao" Ivanovic, trebalo je da spasi gresku i ukliza pre suta Bejla.........Matica i Luku lako citaju protivnici a lose citaju igru saigraci, kada igraju zajedno ne mozemo nikog pobediti.......nedostajao je Gacinovic, ipak je on majstor iz Bundes lige jer pored majstora Tadica, potrebni su nam bar dvoica slicnih.....

avatar
Sunday, 13.11.2016
10:25

Muslinu svako postovanje...Uspeo je da krene preporod kao Antic svojevremeno...Bravo za Gospodina Muslina...

avatar
nekros77
Sunday, 13.11.2016
10:11

SRAM VAS BILO! TAKO DA VREDJATE IGRACE I STRUCNI STAB!!!

avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 13.11.2016
09:28

Играч Велса му поломио нос а није добио ни жути картон.

avatar
Делија_момак
Sunday, 13.11.2016
08:41

Душан силни!!!

avatar
vozd87
Sunday, 13.11.2016
05:30

Браво ТАДИЋУ алал ти вера мајсторе за ово.Дуго се није десило да се неки наш фудбалер има толику жељу да игра,да разикује баш мнооого.Свака част и осталим играчима наравно.И да су изгубили нема везе.бар играју као прави а не као п--ке!!!

avatar
Realni Navijac1
Sunday, 13.11.2016
05:27

U slucaju pobede nad Gruzijom 23.marta nasa reprezentacija napravice veliki korak ka SP ! Živi bili pa videli !

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 13.11.2016
02:55

Itekako imas na cemu da zameris Nastasicu, ovo vec postaje uzasno i hronicno simptomaticno s njegove strane, o kapitenu da i ne pricam. Obradovic nije imao sa kim da saradjuje za 2 na 1, a lepo je poceo da kombinuje do nekih 40 metara od gola Velsa, za vise nije imao ideje i snage, a mozda i hrabrosti koja nije uvek ili vrlo cesto pametan izbor. Tadicu svaka cast na tome sto je ipak ostao na terenu i brz oporavak!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Sunday, 13.11.2016
11:12

Tadić je trebao da bude zamenjen, odličan je igrač, ali ne možeš s povredom da pružiš partiju na kakvu smo navikli, bolje bi bilo da je Tošić ušao.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 13.11.2016
13:32
avatar
nindza u pizdamii
Sunday, 13.11.2016
02:01

Чему си задовољан са једном полу шансом коју смо претворили у гол? Наравно, нису играчи криви, 7 одбрамбених играча играмо? Рукавина, Ивановић, Настасић, Максимовић, Обрадовић, Миливојевић и Матић, па шта могу да ураде сами Тадић, Костић и Митровић? Игра му Костић који је у последњих неколико утакмица очајан? Баста пре Рукавине, или играти са 4 дефанзивца и вратити Ивановића на десног бека, од када не игра Ивановић немамо ниједан квалитетан центаршут, а ту је Митар најачи. Убацујеш Катаи тек кад си приметио да Костића нема целе утакмице? Неки 70-ти мин? На овом данашњем мечу је итекако недостајао Љајић, играш са Миливојевићем и Матићем, Миливојевић има у глави да не сме да пређе центар, није дечко лош али Матић и он су исти тип играча, ДЕФАНЗИВНИ.

avatar
Don Andres
Sunday, 13.11.2016
12:52

ovo je bio prvi kosticev los mec u kvalifikacijama, svakome se desi los dan. on je odlican igrac. ukoliko zelimo da odemo u rusiju moramo da igramo oprezan fudbal. jer nemamo kvalitet da se nadigravamo sa jakim timovima a vels to jeste. pokazali su na evropskom. muslin radi odlican posao i izvlaci trenutni maksimum iz ekipe. ne treba zaboraviti kako smo se prije njega raspadali. ja licno nisam ni sanjao da posle 4 kola necemo imati poraz.

avatar
mosala1983
Sunday, 13.11.2016
01:14

Obradovic. Cija je on kombinacija? Ko na njemu zaradjuje? Oj Srbijo zbog takvog sastava ne bi mi bilo zao da se ne plasiramo u Rusiju.

avatar
Volem Vosu
Sunday, 13.11.2016
02:07

Decko je dobro igrao veceras.

avatar
Sunday, 13.11.2016
10:03

Decko je odigrao dobro pa i ako je kombinacija neka je. Koga bi ti stavio levo, Karleusinog malog ?

avatar
lewa9
Sunday, 13.11.2016
01:06

Sa polomljenim nosom i svim onim batinama koje je dobio od Ledlija on je ostao i borio se do kraja! Naklon do poda majstore i sto brzo oporavak!

avatar
Vicariuosly
Sunday, 13.11.2016
01:03

Mitar kralj. Obradović ne. Rukavina dobar. Kostić loš. Nastasica volim, ali.. Ivanović bravo. Maksimović dobar. Matić najbolji. Milivojević njaaa. Stojke dobar. Tadić polupan.

avatar
nindza u pizdamii
Sunday, 13.11.2016
02:04

Баш мислим супротно што се тиче бекова, Обрадовић је имао далеко тежи посао од Рукавине, јер је имао Бејла, верујем да је тактика тако постављена да не сме да иде много напред.. Настасић је данас одиграо очајно доста, Стојке далеко од доброг, колико је крив Настасић за гол толико је и Стојке ако не и више.. За Тадића нема потребе издвајати неки посебан коментар, нема везе што је био полупан, али морамо схватити да не може да игра константно добро, поготово што сам игра офанзивног везног, јер се Костић није ни видео, 2х сам чуо коментатора да га спомиње, кад је на почетку шутнуо ону фрљоку и када је излазио у 70-том минуту.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 13.11.2016
16:24

I Ivanovic je kriv za taj gol, a Nastasic i nije odigrao na svom nivou, odnosno na nivou na kojem sigurno moze, ali nije bas ni ocajno- i to je preterivanje...

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 13.11.2016
09:53

E ako ti nekog volis,onda ce taj da igra.

avatar
Black&White
Sunday, 13.11.2016
00:50

Kazem ja da ce Mitrovic da ga zavuce :D