Muslin potvrdio, ''Orlovi'' oslabljeni u Velsu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.11.2016.
13:57
Izvor: Sportske.net

Nažalost, kadrovski problemi su počeli i pre okupljanja našeg nacionalnog tima za kvalifikacioni meč sa Velšanima.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Proteklo, četvrto kolo Lige šampiona donelo je mnogo briga našem selektoru Slavoljubu Muslinu, zbog povreda Duška Tošića i Ljubomira Fejse.

Već tada je praktično postalo jasno da će Srbija biti oslabljena na gostovanju Velšanima, a to je danas i definitivno potvrdio selektor Slavoljub Muslin.

''Definitivno neću moći da računam na Ljubimira Fejsu. Povreda je takve prirode da zahteva terapiju i mirovanje, a zbog toga sam ga oslobodio i obaveze da dolazi u Staru Pazovu'', izjavio je Muslin.

Podsetimo, zbog neizvesnosti oko nastupa Duška Tošića, selektor je već reagovao pozivanjem Ivana Obradovića, levog beka Anderlehta, koji je takođe imao problema sa povredom u proteklom periodu.

--

Kvalifikaciona utakmica između Velsa i Srbije igraće se 12. novembra u Kardifu, a tri dana kasnije naš nacionalni tim će odmeriti snage i sa Ukrajinom u Harkovu, u prijateljskom susretu.

Prema tome, Slavoljub Muslin sada za ove dve utakmice na raspolaganju ima sledeće igrače:

Golmani - Vladimir Stojković (Notingem Gorest), Predrag Rajković (Makabi Tel Aviv), Aleksandar Jovanović (Arhus),

Odbrana - Antonio Rukavina (Viljareal), Aleksandar Kolarov (Mančester Siti), Filip Mladenović (Keln), Matija Nastasić (Šalke 04), Branislav Ivanović (Čelsi), Nikola Maksimović (Napoli), Jagoš Vuković (Konjaspor), Stefan Mitrović(Gent), Aleksandar Ignjovski (Frajburg), Duško Tošić (Bešiktaš), Ivan Obradović (Anderleht), vezni Luka Milivojević (Olimpijakos), Nemanja Gudelj (Ajaks), Nemanja Matić (Čelsi), Nemanja Radoja (Selta),

Napadači - Dušan Tadić (Sautempton),Zoran Tošić (CSKA Moskva), Lazar Marković(Sporting), Filip Kostić (Hamburger), Aleksandar Mitrović (Njukasl), Andrija Pavlović (Kopenhagen), Aleksandar Katai (Alaves) i Aleksandar Pešić (Atalanta)
.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Monday, 07.11.2016
15:49

Ako se u opste moze pricati o hendikepu reprezentacije zbog izostanaka kljucnih igraca za mec sa Velsom onda je to samo slucaj sa parnim kartonima Kolarova a ne kako to Muslin pokusava da prikaze i da trazi alibi u slucaju negativnog rezultata navodeci kao veliki hendikep izostanakom J.Vukovica,Tosica i Fejse. Pored Kolarova jedan od najvecih hendikepa Muslinove reprezentacije je sto veciina igraca koje je pozvao nemaju status prvotimaca u svojim klubovima ili ih cak nema ni u protokolu za utakmice ( Kataji, Mladenovic, Ignjovski, Gudelj, Rukavina, Pavlovic,Pesic).

avatar
Miloš Gračanin
Sunday, 06.11.2016
20:47

Ma kakav bre Duško Tošić?! Zovi bre Ljajića i upari ga sa Tadićem, ima da 'rane Mitra s loptama!

avatar
Andrej Mihailovic FX
Sunday, 06.11.2016
20:12

Koliko sam ja shvatio kolarov ne moze da igra zbog kartona

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 07.11.2016
09:19

U pravu si, to je razlog.

avatar
ercov
Sunday, 06.11.2016
19:10

Oslabljeni smo mi jos od onog trenutka kada su Muslina postavili za selektora A reprezentacije Srbije.

avatar
Диковић Драган
Sunday, 06.11.2016
18:25

Da se ne lažemo ovo je stara prica AKO izgubimo nisam ja kriv bili smo oslabljeni. Svaka cast Muslini vratio je meni kao i većini veru u reprezentaciju. Nismo oslabljeni, gazimo Vels!

avatar
Markocc
Sunday, 06.11.2016
18:13

Ja zaista ne vidim da smo mi oslabljeni ako ne igraju Dusko Tosic ili Fejsa. Meni nisu jasne stvari kao na primjer forsiranje Stefana Mitrovica ili zadto Basta ne dobije sansu, ima isto godina kao i Rukavina, a ipak je smatram bolji igrac. Mislim da bi pored Matica u sredini trebao igrati Nemanja Maksimovic, mislim da je prerastao mladu reprezentaciju. Jeste da je lijepo kad napravimo uspjeh sa mladima, ali to je ipak juniorski amaterski fudbal. Iako igramo ovu formaciju (koja mi se licno ne svidja, ali dok dobijamo u redu je) mislim da bi makar na klupi bilo mjesta za Sergeja i Ljajica.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 07.11.2016
09:20

I za Zivkovica i Sulejmanija. 12 igraca moze da sedi na klupi, ima mesta za sve njih, a neki bi mogli/morali i odmah na teren:-D Odlican komentar, brate...

avatar
amigo999
Sunday, 06.11.2016
16:14

Pa gde mu je Ljajic? Nedostaju nam tehnicki i kreativni napadaci!!!

avatar
CholoSimeone
Sunday, 06.11.2016
16:14

Nemanja Radoja odmah u prvi

avatar
Sunday, 06.11.2016
15:45

ja ne znam koji ce nam uopste Dusko Tosic ? ... pa Kolarov ce da igra levog beka ...

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 06.11.2016
16:11

Kolarov ne igra protiv Velsa, zbog kartona, tako da na levom beku imamo Mladenovica i Obradovica, koji zajedno nemaju 90.minuta ove sezone.

avatar
MUFC14
Sunday, 06.11.2016
16:21

Suspendovan je zbog zutih kartona tako da nece moci da igra

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 06.11.2016
15:36

Od svih tema, oduvek me je najvise zanimala ona o reprezentaciji:-) Basta, Spajic (umesto S. Mitrovica), Milunovic, Boba Rajkovic (moze Vukovic umesto njega jos neko vreme, nije frka:)) Antonov, Petrovic (stvarno ne razumem zasto nije presao u neki drugi klub, tamo mu (mislim na Sporting) definitivno ne ide, nije bas da je to do povrede, odvojila ga je tek nesto kratko kad se vec videlo da nije standardan), Kacar (ubedjen sam da se ne bismo pokajali kad bi Goja bio pozvan), Nemanja Maksimovic, S. Milinkovic-Savic, Zivkovic, Ljajic, Sulejmani, Djurdjevic (doduse, njega nekako spominjem tek u poslednje vreme, Pesic je i vise nego prihvatljiv:-D) plus dva golmana po ukusu logike, licno bih voleo da to budu Radunovic i Dmitrovic, a moze i Jovanovic. Drugim recima, voleo bih da ova grupa(cija) dobije sansu u narednom periodu, mozda jedino jos Gudelj ili Grujic umesto Petrovica i to je to, mozda cak niko nece ni morati umesto jer je Kacar bas malo izvestan, kasnije i Ivanovic moze da dobije sut-kartu, to ce vec zavisiti od njega, rezervu za napadaca je jos i najteze odrediti, bice eksperimentisanja: Rajkovic (Radunovic, Dmitrovic)- Spajic (Ivanovic/Veljkovic), Maksimovic (Milunovic/Rosic), Nastasic (Rajkovic/Milenkovic)- Basta (Rukavina/Gajic), Maksimovic (Kacar, Petrovic), Matic (Fejsa/Radoja), Antonov (Obradovic/ Rodic)- Tadic (Zivkovic, Sulejmani), Ljajic (Kostic, Sergej Milinkovic-Savic)- Mitrovic (Djurdjevic/Pesic).

avatar
El Matador PFC-FCB
Sunday, 06.11.2016
15:28

Stojke -Vuković - Maksimović - Nastasić - Rukavina - Matić - Milivojević - Obradović - Tadić - Mitrović - Kostić

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 06.11.2016
17:07

Ne razumem zasto imas toliko negativnih, verovatno ce taj sastav i izaci, jos samo za Obradovica nisam siguran iako bih ga ja stavio. Mozda i bas zbog njega...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 06.11.2016
23:32

Znam to i osecam Hahaha

avatar
El Matador PFC-FCB
Sunday, 06.11.2016
18:38

Ni ja ne razumem! Matić će svakako nositi kapitensku traku. Mitar daje 2 komada sigurno. Osećam to!

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 06.11.2016
15:10

Pozovi Ljajica makar ti sedeo i na klupi, znacice nam kad udje u igru! Ako neces njega, pozovi bar Bastu jer Ignjovski pokriva i defanzivnog veznog!