Muslin posle Velsa 'dao voljno' dvojici igrača

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 13.11.2016.
14:46
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin saopštio je po povratku iz Velsa da dvojica igrača neće putovati sa nacionalnim timom u Harkov.

Beta/Pic by David Rawcliffe/Propaganda
Beta/Pic by David Rawcliffe/Propaganda

Povezane vesti

Ekspedicija Fudbalskog saveza Srbije doputovala je iz Velsa gde je nacionalni tim u subotu odigrao četvrti takmičarski meč u tekućem kvalifikacionom ciklusu i uspeo da osvoji bod nakon remija sa "Zmajevima".

Po povratku u Srbiju "Orlovi" su se regrupisali, a selektor Slavoljub Muslin saopštio je da dvojica reprezentativaca neće putovati sa ekipom na gostovanje selekciji Ukrajine.

Strateg "Orlova" dao je voljno prvom golmanu reprezentacije Vladimiru Stojkoviću zbog manjih problema sa povredom ramena, dok je Matija Nastasić na molbu Šalkea dobio dozvolu da se vrati u Gelzenkirhen.

"Zvali su nas ljudi iz njegovog kluba i zamolili, ako postoji mogućnost, da preskoči ovu prijateljsku utakmicu, jer je u poslednjih nekoliko nedelja odigrao veliki broj utakmica u prvenstvu Nemačke i Ligi Evrope" objasnio je selektor.

Slavoljub Muslin nije pravio probleme pomenutom dvojicu jer smatra da će u odsustvu Vladimira Stojkovića i Matije Nastasića moći da pruži priliku igračima sa manjom minutažom.

"Izašao sam im u susret, pogotovo što želim u Harkovu da pružim priliku nekim drugim igračima koji do sada nisu imali veću minutažu" rekao je selektor Slavoljub Muslin.

Reprezentacija Srbije sutra kreće put Ukrajine na prijateljsku utakmicu koja će 15. oktobra biti odigrana u Harkovu. Podsećamo da "Orlovi" sa Slavoljubom Muslinom na čelu ne znaju za poraz i već su napravili najbolji niz od osamostaljenja Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Juventino CCC
Sunday, 13.11.2016
17:25

Ma kakva povreda ramena. Priznaj da si ga odjavio i gotovo.

avatar
Lazar Pešut
Sunday, 13.11.2016
17:16

Stojkovic je previse star, iće u penziju za jedno dve godine, bolje da pruži Rajkoviću šansu da stiče iskustvo, s obzirom da će još dugo biti u reprezentaciji.

avatar
Realan tip
Sunday, 13.11.2016
16:28

Stojkovicu mozes zauvijek da das voljno, rupa od golmana zestoka, a i kao lik je ekstremno antipatican. Nisam navijac BG blizanaca, ne volim ih podjednako.

avatar
Zvezda u srcu!
Sunday, 13.11.2016
16:20

Da nisu malo poranili jer igraju tek 15. Oktobra?! :)

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 13.11.2016
15:54

Mogli bi oni i malo duze da odmore od reprezentacije, cak i Nastasic ako se odustane od trojice stopera, a ako se ne odustane, neka se dobro zamisli...