Muslin otkrio šta je rekao Stojketu u poluvremenu i zašto je uveo Gudelja

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.06.2017.
09:58
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Selektor reprezentacije Srbije tvrdi da se nije uplašio eventualnog poraza posle vodećeg gola Velšana. Ipak, brine ga to što golove uglavnom primamo posle velikih grešaka.

Epa/Sebastien Nogier
Epa/Sebastien Nogier

Povezane vesti

Posle šestog kola, ''status kvo'' u Grupi D, pošto su sve tri utakmice završene nerešenim rezultatima.

U svakom slučaju, Srbija je korak bliže plasmanu na Svetsko prvenstvo, mada je taj korak mogao da bude i izraženiji, da je naš tim u drugom poluvremenu uspeo da napravi preokret.

Posle svega, selektor Slavoljub Muslin istakao je u razgovoru za ''Žurnal'' da nije strahovao posle Remzijevog vodećeg gola, a golmanu Stojkoviću je u poluvremenu imao šta da kaže.

''Samo sam ga ohrabrio. Rekao sam mu da smo pogrešili, ali da ćemo to ispraviti i da nije ništa strašno. Dešava se, svi greše, posle meča mu ništa nisam rekao'', istakao je Muslin.

Kiks u tom 35. minutu napravio je i Luka Milivojević, koji je skrivio jedanaesterac, a sredinom drugog poluvremena selektor ga je zamenio. Priliku je dobio Gudelj, a Muslin je otkrio koja mu je bila ideja uvođenjem bivšeg igrača Ajaksa.

''Milivojević je bio malo umoran od naporne sezone, video sam da fizički posustaje i zato sam izvršio izmenu. Trebao nam je neko ko može da šutne i postigne gol za 20 metara. Gudelj je taj'', smatra Muslin.

On je igračima posle meča poželeo da se dobro odmore, a da onda maksimalno spremni dočekaju izazove početkom septembra, kada se igraju mečevi sa Moldavijom i Irskom.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FcB Zb
Tuesday, 13.06.2017
15:14

Neznam sto uopšte zove gudelja kad igra u kini ,igra samo za pare . Milivojević je do sad uvek bio solidan osim sad ovu utakmicu protiv velsa .Jednostavno ne trebamo dva defensivca u sredini. Trebamo prijateljsku utakmicu , jer muslin neće rizikovati novu formaciju protiv moldavije i irske .

avatar
MikiTheLegend
Tuesday, 13.06.2017
18:43

A ovi ostali igraju za stan i hranu... Svi igraju za pare i to nije problem, problem je kvalitet kineske lige a i samog Gudelja, koji ne bi bio toliko sporan da ne zauzima mesto bar dvojici ili trojici veoma talentovanih igraca koji su bar na njegovom nivou a Milinkovic Savic sigurno i na visem...

avatar
FcB Zb
Tuesday, 13.06.2017
20:51

I malom Maksimovicu treba pružiti šansu.A od sergeja da ne pričamo , lacio ga ne da ispod 30-40 miliona.

avatar
gorango
Tuesday, 13.06.2017
14:57

Aj Musline ne lazi sebe vise ako vec lazes nas! Sta si rekao posle Irske kad je Rajkovic branio? 'Videli ste da je bio malo nesiguran'. A Irsku si potcenio pa se posle ispostavilo da su trenutno uz nas ekipa sa najvise bodova. I sad Rajkovica si smenio jer je bio 'malo nesiguran' a ovaj direktno kriv za gol i sta? Nista naravno, branice stojke dok je ziv. A decko je kiksara teska! Onih nekoliko golova sa 20km mu nikad necu oprorstiti.

avatar
PLAYBOY
Tuesday, 13.06.2017
13:52

kao prvo mi uopste nemamo igru, ono ne lici ninasta. Meni Ivanovic, Milivojevic i Zoran Tosic nikad ne bi igrali. Dalje, dok god budemo igrali sa dva zadnja vezna nikad necemo napredovati u igri. Musin ama bas blage veze nema. Umesto covek da zovne SMS, Djurdjevica u napad sa Mitrovicem ili Prijovicem, Mijata Gacinovica na krilo, na drugo Sulejmanija ili Katajia, Milenkovica u odbranu...al jok.

avatar
bagra
Tuesday, 13.06.2017
11:32

Uveo je gudelja da bi igrao sa sto zadnjih veznih, mozda je bilo bolje da je uveo gudelja umeato mitrovica, i onako nam napadac i.ne treba, samo u odbranu sve

avatar
R E V O L T
Tuesday, 13.06.2017
13:23

Kako sa sto zadnjih veznih kad je usao umesto zadnjeg veznog?

avatar
R E V O L T
Tuesday, 13.06.2017
10:09

A sta si rekao Luki? Gudelj ima pas unapred, decko ne igra samo u sirinu i ima sasvim solidan pregled igre i barem neku ideju za razliku od Luke sto je Nemanjin kvalitet jer je pritom i brzi i okretniji od ovog (ruku na srce, to vrlo cesto i ne moze jedno bez drugog, brzina i pokretljivost povlace ovo drugo), eto komparativne prednosti, tehniku isto ima na zavidnom nivou, to nije novost tako da mu ista sigurno nije neki hendikep. Sad. to sto igra u Kini mozda i jeste minus, ali cenim da ce se vratiti u Evropu. Poenta je da bih ga uvek imao u vidu za siri spisak, nije vrhunski igrac, ali moze da zadovolji, a posle nekog vremena treba vise ceniti i ono sto pozvani igraci urade u dresu reprezentacije, ovo vazi i za Racu, ovo vazi i za Miralema...

avatar
Borke
Tuesday, 13.06.2017
10:39

U potpunosti se slazem za Gudelja. Mislim da bi se odlicno uklopio u neki osrednji Premier ligaski tim

avatar
Brt22
Tuesday, 13.06.2017
12:42

Si lud ti?nnOn dok je bio u formi nije mogao da prismrdi premijer ligi, vise zato sto mu je mentalitet los i ponasa se kao debil. U ajaxu je preskakao treninge i ponasao se kao debil kad nisu hteli njegovog brata ni u 3.ajaxov tim da stave jer je los i zbog toga je u kini sada.

avatar
R E V O L T
Tuesday, 13.06.2017
12:02

Ako je covek bio dobar u Ajaksu, a mislim da jeste bio, valjda bi valjao i takvim klubovima:-D

avatar
Nikolaus
Tuesday, 13.06.2017
11:26

Zasto svi hejtujete Luku. Decko je bolji od pola reprezentackje i zasluzuje mesto u timu.