Muslin otkrio - Koje pitanje je na poluvremenu razdrmalo igrače?!

Autor: Beta Beta
utorak 05.09.2017.
23:47
Izvor: Beta

Tako se dolazi do velikih pobeda.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je da bi plasman na Svetsko prvenstvo bila velika stvar, ali je pozvao na oprez pošto teoretski to još nije ostvareno, uprkos večerašnjoj pobedi nad Irskom.

"Nije sve gotovo, ostale su nam dve utakmice, ali sa jednom pobedom sigurno idemo dalje, tako da sam siguran da će moji momci biti ozbiljni i da će napraviti poslednji korak, koji je i najteži. Blizu smo cilju i ovo mnogo znači za našu zemlju jer nismo bili na tri poslednja velika takmičenja. Plasman bi bio veliki uspeh i nadam se da će doprineti napretku fudbala u našoj zemlji"
, rekao je Muslin na konferenciji za novinare posle utakmice u Dablinu.

Srbija je ostvarila veliku pobedu nad Irskom sa 1:0. Aleksandar Kolarov je dao gol u 55. minutu, a do kraja je bila velika borba s obzirom na to da je u 68. isključen Nemanja Maksimović.

Reprezentacija Srbije je na korak od plasmana na Svetsko prvenstvo, a prvu priliku da obezbedi direktan plasman imaće 6. oktobra protiv Austrije u Beču.

Srbija je poslednjih nekoliko minuta imala utakmice sa Irskom imala velikih problema jer je Muslin izvršio sve tri izmene, a Jagoš Vuković se povredio.

Odbrambeni fudbaler nije izašao sa terena, već je finiš susreta proveo u napadu.

"Promenili smo taktiku, dobijao sam kritike da treba da menjam taktiku, tako da sam to uradio u poslednjih pet minuta", rekao je Muslin uz osmeh i u šali dodao: "Možda ću Jagoša da stavim na centarfora, a Prijovića pozadi".

Muslin je naveo da je utakmica protiv Irske bila "očekivano teška", a kako je rekao, najteža u njegovoj karijeri.

"Jedna od najtežih utakmica na klupi u mojoj karijeri. Možda je bilo i težih, ali sam verovatno zaboravio. Bila je jedna od najznačajnijih jer smo znali da mnogo odlučuje o plasmanu Srbije na Svetsko prvenstvo", rekao je Muslin.

Selektor Srbije je čestitao protivniku na fer borbi, a zahvalio je i svojim igračima na igri i navijačima na podršci u Dablinu.

"Nisu nas ozbiljnije ugrozili, imali su jednu šansu i po šansama smo zaslužili da pobedimo. Srećan sam što smo igrali na ovakvom stadionu i predivnom ambijentu. Irska će se boriti sa Velsom, imaće svoje šanse i želim im sreću", rekao je Muslin.

Kako je rekao, nije mu se dopalo kako je njegova ekipa igrala u prvom poluvremenu, ali je ocenio da je zasluženo ostvarila pobedu.

"Pitao sam igrače na poluvremenu da počnemo da igramo fudbal jer nismo dobro igrali. Srećno smo dali gol i mislim da smo u drugom delu igrali bolje, ne računajući poslednjih 15 minuta kada smo imali izbačenog i povredjenog igrača", rekao je Muslin.

Srbija posle osam kola zauzima prvo mesto u Grupi D sa 18 bodova, ispred Velsa sa 14 i Irske sa 13, a potom slede Austrija sa devet, Gruzija sa pet i Moldavija sa dva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Wednesday, 06.09.2017
11:22

Gospodine Muslin, odličan ste trener i nadam se da ćete ovo izgurati do kraja i odvesti nas na SP. Ali protiv Austrije - logično je da se igra na pobedu. Zato: ne 5 2 2 1 (ili 5 2 1 2) nego 4 3 3 (ili 4 1 4 1). Ovi pobeđuju Austriju: Stojković - Ivanović, Vuković (Spajić, Milenković), Nastasić, Kolarov - Matić - Živković, Tadić, Ljajić (SMS), Gaćinović - Mitrović.

avatar
Mr Tixma
Wednesday, 06.09.2017
18:36

Covek ima svoju viziju i svoju formaciju. I sa njom je na putu ka uspehu. Sad si ti strucnjak, menjao bi nesto. Cemu to ako dobro ide ovakvom timu?

avatar
Ivo
Wednesday, 06.09.2017
08:26

Ja sam uvjeren da timu fali i da pravi prodore po desnoj strani VULIČEVIĆ ,zna momak da povuče i napred i u odbrani

avatar
AC REVOLTIZAN
Wednesday, 06.09.2017
08:11

ALO, pozovi Pejcinovica, Bastu, Sergeja, vidi da poziv dobiju Sulejmani ili Zivkovic, mozda i Rosic ili Veljkovic i neki malo drugaciji napadac, mozda Stojiljkovic! Taman mogu umesto Nikole Maksimovica, Stefana Mitrovica, fizicki slabasnog Rukavine, tehnicki poprilicno siromasnog Kostica, opet potpuno nevidljivog na terenu Milivojevica ili Gudelja i sporog Pavlovica, popravi malo taj spisak i uvedi neke ljude u pricu jer Rusija uopste (vise) nije daleko!

avatar
Danijella
Wednesday, 06.09.2017
08:10

Prijovica stavi da broji rezultat a Jagos decko alal vera, tih, miran ali stiso do kraja zube! Ovo sto je Kolarov dao to bi onaj Ronaldo ili Bejl baaaang iz sve snage zakucali, a nas Aco lagano...tehnicki :) Ne daj boze da je sutnuo iz sve snage...

avatar
indija durot
Wednesday, 06.09.2017
07:52

Nas je srce odvelo u rusiju,uz dobru atmosferu i drugarstvo za sta je najzasluzniji muslin..koliko vidim i dalje cemo igrati sa tri stopera pa tu bi do svetskog trebalo da udje milenkovic kao mlada zver i sveza krv.desno mora da se pozove gajic,moderan i prodoran bek,svoje mesto u prvoj postavi mora naci i SMS..i jos pozvati zivkovica obavezno kao zamenu na poziciji tadica koji jeste u padu forme ali igrace prvu i zasluzio je da igra,jedino sto dise na skrge od 70 tog minuta pa taman da uleti zile.i kostic je u padu forme i tu bi bilo mesta za SMS a..sve u svemu fajterski smo tim koji pobedjuje bez posebne lepote.p.s.samo kad bi malo podigli nivo u ofanzivi,malo vise dodavanja tj.iznosenje lopte kad smo pod pritiskom,daleko bi dogurali uz srce koje imamo..

avatar
Mr Tixma
Wednesday, 06.09.2017
02:04

Cestitke! Bravo momci, bravo Musline! Blizu je sve. Srecan sam zbog vas.nInace, mala greskica, iskljucen je Nikola, a ne Nemanja Maksimovic.

avatar
Mr Tixma
Wednesday, 06.09.2017
18:35

Cemu minusi na ovaj komentar? Sta li sam ''pogresno'' rekao? Kakvih sve bolesti ima. Pomozite sebi.

avatar
Mr Tixma
Thursday, 07.09.2017
00:07

Alo genijalci nek mi neko objasni cemu ''hejtovanje'' komentara gde iskazujem patriotsku naklonost i radovanje uspehu svoje zemlje!! Sta se desava sa ovim sajtom? Nek mi objasni neko, gde je problem ako cestitam reprezentativcima SVOJE ZEMLJE, OTADZBINE, na tome da su na korak do mundijala? Sta je problem, ajde nek se javi neko, dajte argument?

avatar
Αχιλλεάς
Wednesday, 06.09.2017
00:39

0 od trenera... sreca pa imamo smesnu grupu

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 06.09.2017
00:08

Msm da ce Vels biti drugi sto realno i zasluzuje a ovaj mali Vudburn zver od igraca , Vels postaje bas jak tim

avatar
FanEngleskogfudbala
Tuesday, 05.09.2017
23:51

Kao što sam i rekao,Kolarov je prijao odlazak iz Engleske u slabiju ligu.Italijanska liga je takođe jaka i mislim da mu više odgovara.Više nije mogao da prikaže svoje najbolje partije u Sitiju i Premier Ligi ,a sada se opet vraća na staro.Dobar je on igrač,Roma je dobila strašno pojačanje.