Muslin okuplja "Orlove", u sredu kreću put Kišinjeva

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 02.10.2016.
13:05
Izvor: Sportske.net

Okupljanje fudbalske reprezentacije Srbije pred duele sa Moldavijom i Austrijom zakazano je za ponedeljak u podne, a program selektora Muslina predviđa da se put Kišinjeva krene u sredu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije nastavlja borbu za plasman na Mundijal u Rusiji duelima sa selekcijama Moldavije i Austrije, a selektora Slavoljub Muslin za ponedeljak je zakazao okupljanje nacionalnog tima.

Reprezentativci koji su dobili poziv za predstojeće mečeve okupiće se u ponedeljak u podne u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi gde će zajedno trenirati do polaska u Kišinjev na prvu od dve kvalifikacione utakmice.

Planom selektora Slavoljuba Muslina predviđeno je da "Orlovi" polete za Kišinjev u sredu gde će odraditi poslednji trening pred duel sa Moldavijom koji je zakazan za 6. oktobar od 20.45.

Odmah nakon duela u Kišinjevu ekspedicija FSS se vraća za Beograd kako bi stručni štab imao što je moguće više vremena za pripremanje utakmice sa Austrijom.

Utakmica 3. kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo između Srbije i Austrije zakazana je za 9. oktobar i biće odigrana na stadionu "Rajko Mitić".

Podsećamo da je selektor Slavoljub Muslin za predstojeće mečeve pozvao sledeće igrače:

golmane:
Predraga Rajkovića (Makabi Tel Aviv), Aleksandra Jovanovića (Arhus) i Vladimira Stojkovića (Notingem Forest);

odbrambene igrače:
Branislava Ivanovića (Čelsi), Matiju Nastasića (Šalke), Slobodana Rajkovića (Palermo), Jagoša Vukovića (Konjaspor), Stefana Mitrovića (Gent), Nikolu Maksimovića (Napoli), Aleksandra Kolarova (Mančester siti), Antonija Rukavinu (Viljareal), Aleksandra Ignjovskog (Frajburg) ,Filipa Mladenovića (Keln);

igrače sredine terena: Nemanju Gudelja (Ajaks), Ljubomira Fejsu (Benfika), Luku Milivojevića (Olimpijakos), Nemanju Maksimovića (Astana), Dušana Tadića (Sautempton), Filipa Kostića (Hamburg), Aleksandra Kataija (Alaves), Lazara Markovića (Sporting), Zorana Tošića (CSKA Moskva);

napadače: Aleksandra Mitrovića (Njukasl), Nikolu Stojiljkovića (Braga) i Andriju Pavlovića (Kopenhagen).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ronaldo r9
Friday, 07.10.2016
01:09

I dalje nema Ljajica sramota sa Tadicom bi to izgledalo VRH

avatar
ronaldo r9
Friday, 07.10.2016
01:09

I dalje nema.ljajica sramota

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 02.10.2016
15:45

Ovo ispred dvojice u timu se odnosi na Tadica, naravno:-D

avatar
Everton FC
Sunday, 02.10.2016
14:04

Mi od Zigica nemamo spica koji je klasa. Kad smo vec poceli da igramo ofanzivno onda da igramo sa tri brza igraca napred

avatar
Sunday, 02.10.2016
13:14

Sta ce nama 5 stopera, po 2 leva i desna beka i Ignjovski? To je 10 defanzivaca a mi kao igramo ofanzivno?

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 02.10.2016
15:38

Ignjovski je tu alternativa za Rukavinu, Ivanovica sada (vise) kapira kao stopera. Tri golmana (dobro je da vise nije cetiri), sest stopera, po dva beka-krila, cetiri zadnja/centralna vezna plus Matic koji mora da bude pozvan da bi odradio suspenziju, cetiri krila-krilnih vezista/napadaca i Tadica kao jedinog ofanzivnog veznog na spisku, a ispred njih dvojice u timu i tri centarfora. Ako je hteo da duplira po pozicijama (logicno je da na golu i u napadu ima njih trojicu), bar mu u tome ide, ali ostalo...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 02.10.2016
13:12

Podrska reprezentaciji, ali ne i muslinu i njegovim idejama! Inace, Stefan Mitrovic sigurno ne bi bio u onih 66 igraca, cak je to pitanje i za Vukovica.