Muslin: "Nisam vređao Džajića"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.05.2016.
17:35
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Selektor "Orlova" Slavoljub Muslin tvrdi da su pojedini mediji izvukli iz konteksta njegove izjave i da od stupanja na dužnost nijednom nije uvredio legendu Crvene zvezde Dragana Džajića.

sport-express.ru
sport-express.ru

Povezane vesti

Prethodne nedelje jedan od štampanih medija preneo je izjavu Slavoljuba Muslina u kojoj je selektor "rekao" kako ne razmišlja o tome da li ima podršku Dragana Džajića jer on "više ne predstavlja nikog i ništa u srpskom fudbalu".

U razgovoru za "Sportski Žurnal" selektor je objasnio kako je ta izjava izvučena iz konteksta, istakavši da od stupanja na dužnost nije izgovorio nijednu uvredu na račun Dragana Džajića.

"Otkad sam izabran za selektora trudio sam se da svim medijima izađem u susret, nažalost neke moje izjave su bile neistinito prenete, izvučene iz konteksta, pogotovo kad je u pitanju moj lični odnos sa počasnim predsednikom Crvene zvezde" rekao je Muslin.

Sukob Dragana Džajića i Slavoljuba Muslina datira iz vremena kada je novi selektor Srbije vodio Crvenu zvezdu.

"Želim da naglasim da od kako sam izabran za selektora nijednu uvredljivu reč nisam izgovorio na račun Dragana Džajića. Sa moje strane neće biti sukoba bilo s kim, verujem da ćemo se plasirati na Svetsko prvenstvo i da ćemo biti ponosni na uspehe" zaključio je Muslin.

Svoju želju da oko reprezentacije stvori dobru atmosferu Slavoljub Muslin je pokazao u sredu kada je kao selektor pratio finale Kupa i uručio trofej kapitenu Partizana iako je u prošlosti vodio velike bitke protiv crno-belih zbog čega "Grobari" nemaju lepo mišljenje o njemu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shampi po manjini!
Friday, 13.05.2016
18:53

samo se pitam po kom kriterijumu je ovaj izabran za selektora a tek curcic pre njega!? da je dosao mozda pre par godina pa ok!