Muslin: "Nisam prezadovoljan"

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 06.10.2016.
23:42
Izvor: Sportske.net

Ekipa Slavoljuba Muslina uspela je da savlada Moldaviju u gostima sa ubedljivih 3:0, a naš selektor je dao ocenu svaga viđenog u Kišinjevu.

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Srbija je pobedila Moldaviju i to je ono što je najbitnije u ovom trenutku.

Nakon dva kola u našoj kvalifikacionoj grupi za Svetsko prvenstvo Srbija, Irska, Vels i Austrija imaju po 4 boda, dok Moldavija i Gruzija nemaju niti jedan.

Slavoljub Muslin, selektor naše reprezentacije, istakao je da nije prezadovoljan načinom na koji su naši fudbaleri odigrali ovaj meč, ali da može da bude zadovoljan rezultatom.

Pre nego što je pozvao navijače naše reprezentacije da ispune stadion "Rajko Mitić" u nedelju protiv Austrije, rekao je da smo mogli i bolje u ovom meču.

"Od prvog momenta utakmice videla se velika želja igrača, ali smo prvih 15 minuta slabije odigrali. Možda smo na startu bili u grču, ali je posle gola bilo sve kako treba. Već se okrećemo sledećoj utakmici. Nema vremena da slavimo i nema razloga da padamo u euforiju", rekao je Muslin.

Može se slobodno reći da je zadovoljan rezultatom naš selektor.

"Ne mogu da kažem da sam prezadovoljan. Uvek može bolje, ali davali smo golove, stvarali smo šanse. Ovo je svakako važna pobeda i nadam se punom stadionu protiv Austrije u nedelju", rekao je naš selektor.

Utakmica protiv Austrije igra se u nedelju od 20:45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 07.10.2016
07:05

Nama nedostaje centralni vezni...Luka i Gudelj ne pokrecu akcije i ne bi trebali da igraju u tandemu. Ne kazem da su losi igraci, daleko od toga ali nemaju kreatovnost a to nam nedostaje...

avatar
ljutica1
Friday, 07.10.2016
00:53

Nema 'leba bez Tadića!

avatar
Joey Barton
Friday, 07.10.2016
00:19

Iz nekog razloga ne mogu da se pisu komentari na clanku o mrznji prema Srbima na utakmici juzne Srpske pokraine protiv hrvatcke da ne svadjaju narode politicari vec iz drugih razloga. Zna se kojih .

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Friday, 07.10.2016
14:47

To se i danas nastavlja...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Friday, 07.10.2016
00:01

Naravno da nisi kad se Milivojevic i Gudelj cak ni veceras gotovo nisu videli, kad su i Rukavina i Pavlovic (trud je nesporan, ali nije dovoljan ukoliko bismo nesto vise da uradimo) bili veoma skromni i poprilicno neubedljivi, kad su i Ivanovic i Vukovic kriticni i relativno nepouzdani, igraci na koje ne mozes da se oslonis uz svu dobru volju i poverenje selektora (koji god to bio jer nije (ni) Muslin prvi koji eksperimentise),na mozda cak i bez tog epiteta relativno u igri sto je najgore od svega. Stojkovic je bio bez posla, jedini koji su odigrali na nivou su Nastasic, Kolarov, Tadic i Kostic, a to ne da nije dovoljno nego je definitivno pa mozda ne alarmantno, ali bar zabrinjavajuce u najavi i u naznakama. Jedno je sigurno, nemamo ekstra kvalitet i sa tim odmah moramo danse pomirimo, ali AKO ne budemo prvi cak ni u OVAKO smesnoj grupi, nista od nas nece biti u buducnosti, a ako ne budemo ni drugi, zaista nikome ne bih nista zamerio kad bi mi rekao da nas vise nece pratiti.

avatar
CholoSimeone
Thursday, 06.10.2016
23:46

dajte da pobedimo tu austriju, mislim da smo dosta sedeli kuci, vreme je da odemo na neko prvenstvo