Muslin: "Naravno, cilj su tri boda"

Autor: Pavle Knežević
subota 10.06.2017.
10:04
Izvor: Sportske.net

Selektor je zadovoljan pripremama, radom i igrama svog tima u kvalifikacijama, a cilj za sutrašnju ključnu utakmicu protiv Velsa se zna.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Selektor Srbije Slavoljub Muslin rekao je da će njegov tim učiniti sve da pobedi Vels i sačuva prvo mesto u grupi, na koje je, kako je rekao, došao s razlogom.

"Brzo su prošle dve nedelje, iako smo se rano okupili. Posle početnih otkaza dva igrača, sve posle je bilo dobro. Nismo imali problema i to je dobra vest. Osetio sam kod igrača veliku želju, iako utakmica dolazi na kraju sezone. Dobro smo radili i dobro smo se spremili. Siguran sam da ćemo sutra pred punim stadionom odigrati kako treba. Naravno, naš cilj su tri boda i siguran sam da će momci dati sve od sebe da uzmemo ta tri boda koja su nam neophodna za Rusiju", rekao je Muslin novinarima u Staroj Pazovi.

Srbija sutra uveče igra protiv Velsa i trenutno je prva u grupi, sa četiri boda više u odnosu na protivnika. Muslin je rekao da ceni Vels, ali i da Srbija nije bez razloga prva u grupi.

"Znamo da imamo jakog protivnika, koji ima iskustva u ovim utakmicama, znamo da su napravili dobar rezultat na Evropskom prvenstvu, ali imamo i mi svoje adute i svoje kvalitete, što smo pokazali u prvih pet utakmica. Nismo bez razloga na prvom mestu i učinićemo sve da ostanemo na prvom mestu", rekao je Muslin.

Što se tiče igre "orlova", Muslin nema mnogo zamerki do sada, a rekao je da je tim radio na svemu što nije bilo dobro.

"Nemam mnogo zamerki na kvalitet naše igre i naših igara do sada. Možda zato što smo loše počeli utakmicu sa Gruzijom i što smo pravili neke individualne greške. Na tome smo radili i to nije problem. Dobio sam satisfakciju na drugim poljima, borbenošću, kompaktnošću i efikasnošću", rekao je Muslin.

Sutrašnja utakmica može biti ključna za oba tima, a Srbija bi se pobedom približila plasmanu u Rusiju 2018. Novinare je zanimalo koliko se sve promenilo od kada je Muslin preuzeo tim.

"Svakako da se mnogo promenilo. Naša igra se poboljšala. Imamo organizaciju igre koja je čvršća i bolja. Iz utakmice u utakmicu sve ide bolje. Igrači znaju šta treba da rade na terenu. I u momentima kad ne igraju kako treba, verujemo da možemo da popravimo rezultat. Sve ide bolje iz utakmice u utakmicu i na treninzima, sve ide bolje. Sasvim druga slika u odnosu na pre godinu dana kada smo došli. Nadam se da ćemo nastaviti da napredujemo", rekao je Muslin.

Utakmica Srbija-Vels igra se sutra od 20.45.

I ne, nemamo ništa protiv da neko kao legendarni Moca da gol u prvom minutu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Saturday, 10.06.2017
10:30

Pobede za mirniji nastavak , mada sve dok malo Ircima ne pobegnemo nisam miran jer je u barazu moguce naletet na razne velikane

avatar
R E V O L T
Saturday, 10.06.2017
10:05

Samo bez kolarova na stoperu!