Muslin izabrao kapitena za meč sa SAD i - oduševio ga!

Autor: Beta Beta
subota 28.01.2017.
14:50
Izvor: Beta

Fudbalska reprezentacija Srbije, sastavljena od igrača iz domaće Super lige, igra sutra od 22 časa u San Dijegu prijateljsku utakmicu sa selekcijom SAD.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Kapiten u sutrašnjoj utakmici biće vezista Vojvodine Aleksandar Paločević.

"Za mene je to neverovatna stvar, biti kapiten reprezentacije, predvoditi saigrače u jednoj utakmici, istina prijateljskoj, ali za nas svakako od velikog značaja. Priznajem da sam i malo uzbudjen, veoma počastvovan.

Osetio se umor na treningu, ali to je i normalno posle dugog puta i velike vremenske razlike. Mislim da će sve biti bolje posle drugog treninga"
, rekao je Paločević.

"Normalno je da to nije na nivou koji želimo s obzirom da smo tek nekoliko treninga obavili zajedno. Međutim, radimo i razgovaramo pred svaki trening, razgovaraćemo i pred utakmicu, i nadam se da će selektor uspeti sve to da ukomponuje, a mi na pravi način da sprovedemo na terenu.

Važno je da ne gledamo sebe, nego da delujemo kao tim, budemo kompaktni i mislim da ćemo uspeti u tome",
dodao je on.

Fudbalski reprezentativac Srbije Enver Alivodić rekao je danas da će njegova ekipa učiniti sve da na najbolji način predstavi Super ligu Srbije u predstojećoj prijateljskoj utakmici sa selekcijom SAD.

"Posle dugog puta noge su nam bile malo teške na treningu, ali prilagodjavamo se na uslove i očekujem da do utakmice sve bude na svom mestu. Domaćin nas je dobro dočekao, omogućio sjajne uslove za rad i utisci su impresivni.

Meni je ovo prvi poziv u nacionalni tim i učiniću sve da zajedno sa saigračima na najbolji način predstavimo naš fudbal i ligu iz koje dolazimo. Znamo da neće biti lako, ali zato i jesmo ovde, da pokažemo da srpska liga ima kvalitet"
, rekao je igrač Napretka Alivodić za sajt FSS-a.

Posle poraza u Kataru (0:3) igrači iz svih domaćih klubova imaće težu proveru, a posle napornog 20-časovnog puta i velike vremenske i temperaturne razlike, obavili su prvi trening na stadionu Univerziteta San Dijego.

"Još se navikavamo na vremensku razliku od devet časova, a verujem da ćemo se privići brzo, s obzirom na temperaturu u San Dijegu. Uslovi za rad su zaista izvanredni, ostaje nam da obavimo i poslednji trening i spremno dočekamo utakmicu", rekao je igrač Crvene zvezde Srđan Plavšić.

Plavšić je jedan od nekolicine igrača iz ovog sastava koji je igrao u Dohi.

"Ima nas mnogo mladih u ovoj selekciji i duel protiv jednog ozbiljnog rivala kakav je SAD svakako predstavlja ogromno iskustvo za nas. Meni je ovo druga utakmica u reprezentaciji i nadam se da ću ispuniti očekivanja selektora (Slavoljuba) Muslina", dodao je.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i defanzivac Partizana Niša Saveljić posetio je reprezentaciju Srbije u hotelu "Vestin" i razgovarao sa generalnim sekretarom FSS Jovanom Šurbatovićem i članovima stručnog štaba Mladenom Krstajićem i Goranom Đorovićem. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Saturday, 28.01.2017
17:14

Ovim putem bi zamolili sve naše korisnike da se pridržavaju pravila, kako bi i na vašu i našu radost komentari u ogromnom procentu bili objavljeni na sajtu i doprineli njegovom kvalitetu i diskusiji koja se vodi.nnSvi komentari koji propagiraju rasnu, versku, nacionalnu ili bilo koju drugu vrstu mržnje, biće obrisani.nnSvi komentari koji sadrže psovke i/ili uvrede drugih diskutanata ili javnih ličnosti o kojima se raspravlja, biće obrisani.nnSvesni smo da na našem portalu postuju navijači rivalskih klubova između kojih postoji netrpeljivost. Smatramo da je moguće da se na zdrav i sportski način iskaže to rivalstvo, stoga će svi komentari koji sadrže prizemne provokacije i omalovažavanje korisnika i/ili klubova za koje navijaju, biti obrisani. Zamolio bih vas da primenjujete ovo na sve!!!

avatar
SvetskiSampion
Saturday, 28.01.2017
17:07

Jel ovo skrivena kamera?

avatar
Navijač Partizana
Saturday, 28.01.2017
16:28

Mozemo bar do remija?

avatar
Amar Zornic
Saturday, 28.01.2017
18:47

SAD je jako ozbiljan rival a remi bi bio astronomski podvig

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Saturday, 28.01.2017
16:01

Ako Alivodic sutra bude poceo mec, ovo ce biti nezapamceni bezobrazluk...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 28.01.2017
16:25

Zasto bezobrazluk?ako pogledas kako igra zasluzuje da pocne

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Saturday, 28.01.2017
16:41

OVO! Vest je o tome ko je odredjen za kapitena, mucni malo glavom! Mozete vi i 500 negativnih glasova da mi date, znas kako me to dotice, tako radite stalno, a nikad niste bili u pravu!