Muslin: ''Idemo na pobedu u Kardifu, atmosfera u ekipi je odlična ''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 07.11.2016.
14:46
Izvor: Beta

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas će njegova ekipa protiv Velsa u predstojećoj utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo ići na pobedu.

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Fudbaleri Srbije okupili su se danas u Staroj Pazovi povodom priprema za utakmicu protiv Velsa u Kardifu 12. novembra u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji i prijateljski meč s Ukrajinom tri dana kasnije u Harkovu.

"Bio bih zadovoljan s tri boda, ali naravno pitanje je kako će se utakmica odvijati i ukoliko oni budu bolji, nadigraju nas, u tom slučaju mogu da budem zadovoljan i s bodom. Mi ćemo i u ovoj utakmici ići na pobedu i učiniti sve da dodjemo do nova tri boda i uspešno nastavimo put ka Rusiji", rekao je Muslin novinarima u Staroj Pazovi.

Muslin je rekao da je atmosfera u reprezentaciji na visokom nivou, kao i da igrači imaju više samopouzdanja posle tri kola kvalifikacija.

"U razgovorima preko telefona sam zaključio da su igrači raspoloženi, a danas se to potvrdilo. Sve ide kako treba. Samopouzdanje posle dve vezane pobede je na višem nivou i to me izuzetno raduje", rekao je Muslin.

Upitan da li ga zabrinjava kadrovska situacija na poziciji levog beka, Muslin je rekao da reprezentacija poseduje mnogo kvalitetnih igrača.  

"To su redovni problemi, imamo povrede Ljubomira Fejse i Jagoša Vukovića... Igrali smo bez (Nemanje) Matića, pa i (Aleksandra) Kolarova, koji opet neće igrati, ali smo opet uspeli da pobedjujemo. To nas nije omelo. Treba da nastavimo da se borimo", rekao je on.  

Muslin je naveo da je stručni štab dobro analizirao Vels.

"Vels i mi imamo sličnu igru. Analizirali smo ih dobro, znamo kako treba da igramo protiv njih. Verujem da ćemo u naredna tri dana uspeti sve da uvežbamo. Nećemo individualno mnogo pažnje obraćati na Bejla, koji je u sjajnoj formi, postiže golove. Vraćaju im se iz povreda Remzi i Alen... Imamo i mi svoje adute i to ćemo upravo pokušati da uradimo", rekao je Muslin.

Posle tri kola Srbija je prva u Grupi D sa sedam bodova, koliko ima i Irska, a Vels je treći sa dva boda manje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 07.11.2016
15:57

Rajkovic (Radunovic, Dmitrovic)- Ivanovic (Basta/Rukavina), Maksimovic/ Spajic (Milunovic), Nastasic (Rajkovic), Antonov (Obradovic)- Maksimovic (Kacar/Grujic), Matic (Fejsa)- Zivkovic (Sulejmani), Tadic (Milinkovic-Savic), Ljajic (Kostic)- Mitrovic (Djurdjevic).

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 07.11.2016
15:49

Rajkovic (Radunovic, Dmitrovic)- Spajic (Ivanovic), Maksimovic (Milunovic), Nastasic (Rajkovic)- Basta (Rukavina), Maksimovic (Kacar, *Petrovic), Matic (Fejsa), Antonov (*Obradovic)- Tadic (Zivkovic, *Sulejmani), Ljajic (Kostic, Sergej Milinkovic-Savic)- Mitrovic (Djurdjevic). Zivim za taj dan kad ce osvanuti ovakav spisak...

avatar
Monday, 07.11.2016
15:48

Ovaj ako je pametan,gledao je samo Celzi i porucao dodaton 3-4-3 imao je sta da vidi nauci o tom sistemu jos...