Muslin i saradnjici su baš vredni - Počinje operacija "Rusija 2018"!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 09.08.2016.
12:53
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Slavoljub Muslin je sa svojim saradnicima pratio utakmice naših reprezentativaca uživo tokom evropskih kvalifikacija i u utakmicama koje su igrači igrali u svojim prvenstvima.

Beta/ZivotaPopovic/Mo
Beta/ZivotaPopovic/Mo

Povezane vesti

Do početka kvalifikacija za Mondijal ostalo je manje od mesec dana, krajem avgusta će se reprezentativci okupiti na pripremama za meč sa Irskom, a Slavoljub Muslin prati veliki broj igrača na koje računa pred taj meč.

"Sa svim igračima sam u kontaktu a svi oni se nalaze na našem skeneru praktično do 29. avgusta kada ćemo biti na okupu za prvi meč na putu do Rusije.

Ispratili smo kvalifikacione duele za Ligu šampiona i Ligu Evrope, a narednog vikenda, kada počinju mnogi šampionati, proverićemo trenutnu formu igrača u ligaškim okršajima"
, rekao je Slavoljub Muslin koji je pratio i utakmicu PAOK-Ajaks da bi gledao Nemanju Gudelja.

"Posetio sam ga u hotelu, razgovarali smo, Nemanja nije bio sa nama zbog povrede a vidim da ga je obradovao naš susret. Sve gledamo, sve pratimo, tako će biti sve do okupljanja."

Pored Muslina, na utakmice širom Evrope su putovali Mladen Krstajić, Zoran Filipović, Goran Đorović i Radiša Ilić.

Radiša Ilić je gledao Predraga Rajkovića u meču Panduri – Makabi Tel Aviv, a Goran Đorović je snimao učinak Nikole Stojiljkovića, Lazara Rosića i Antonija Rukavine u susretu Braga – Viljareal. Đorović je pokrio i meč Super kupa Portugalije Benfika – Braga gde su akteri bili Ljubomir Fejsa i Nikola Stojiljković. Pored ovoga, Đorović je prisustvovao mečevima Benfika-Torino i Porto-Viljareal gde je gledao Fejsu, Maksimovića i Ljajića, odnosno Antonija Rukavinu.  

"Ima igrača koji su promenili klub, neki su izgubili status koji su imali, ima i povređenih, ali svi oni imaju zajedničku želju, da Srbija bude u Rusiji 2018. Zato gledamo samo napred", rekao je naš selektor.

"Vremena je malo, a posla mnogo. Približava se meč sa Republikom Irskom i nema mesta improvizaciji. Želim informacije iz prve ruke, a njih mogu dobiti samo kroz razgovor sa igračima i saradnicima. Hoću do 19. avgusta, kada idu pozivi klubovima u kojima nastupaju naši igrači,  da se uverim u formu i stanje svakog igrača na koga ja i Srbija računamo u prvom meču na putu do Rusije", istakao je on.

Za kraj, istakao je da će zvati Nemanju Matića i Aleksandra Kolarova.

"Želja je obostrana, svi osećamo isto. Biće sa nama bez obzira na činjenicu što ne mogu da igraju. I taj čin govori o jedinstvu i zajedništvu koji su neophodni kako bi ostvarili cilj", završio je selektor reprezentacije Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Malo veliki covek
Tuesday, 09.08.2016
18:32

Svidja mi se kako radi Muslin, nadam se da će uspeti i da neće se niko mešati u njegov rad. Srbija ima kvalitet i vreme je da se vratimo na scenu evropskog i svetskog fudbala!

avatar
Goran Zdravkovic
Tuesday, 09.08.2016
17:45

Dok ne pozove sledecih 22 igraca nema nama uspeha, bicemo samo gori od ovoga gde se danas nalazi srpski reprezentativni fudbal... dakle, Rajkovic, Jovanovic, Gajic, Petrovic, Antonov, Nastic, Nastasic, Bulatovic, Milunovic, Kosanovic, Matic, Gudelj, Grujic, Maksimovic, Kostic, Zivkovic, Katai, Meleg, Stojiljkovic, Pavlovic, Saponjic, Jovic... kao zamena Maksimovic, Milinkovic Savic i Mitrovic....

avatar
CZYNWA
Tuesday, 09.08.2016
16:55

Samo neka ne zove vise Kolarova, Bambija i kompaniju i bice to dobro !

avatar
Patrick Bateman
Tuesday, 09.08.2016
14:27

Sad jednostavno moramo da se plasiramo. Ako ni sad ne odemo na prvenstvo dodatno cemo da padamo na listi i u sledecim kvalifikacijama cemo dobiti mnogo teze protivnike nego ove sad sto imamo.

avatar
Marco Popovich
Tuesday, 09.08.2016
14:02

Da sam na mestu Kolarova,povukao bih se odmah,ne zna se kad je odigrao dobru utakmicu

avatar
Catalunya <3
Tuesday, 09.08.2016
13:59

Ajmo momci, vrijeme je više... Da se ponove kvalifikacije 2009/2010 :D

avatar
soru
Tuesday, 09.08.2016
13:33

e vala ako se opet ne plasiramo na SP pocecu da navijam za kazahstan

avatar
Tuesday, 09.08.2016
13:45

Ja cu za Gruziju.

avatar
Tuesday, 09.08.2016
12:57

Hocu i ja da budem saradnjik:-D