Muslin i Bunjevčević izabrali novog selektora "Orlića"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 12.06.2016.
11:17
Izvor: Sportske.net

Mlada fudbalska reprezentacija uskoro bi trebalo da dobije novog selektora koji će "Orliće" predvoditi u odlučujućim mečevima kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo 2017. godine.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Promene koje su se lani dogodile na čelu Fudbalskog saveza Srbije dovele su do promene selektora "A" reprezentacije, a uskoro će uslediti i rokada na klupi "Orlića".

Aktuelno rukovodstvo FS Srbije nema poverenje u Tomislava Sivića i više je nego jasno da će "Orlići" na jesen biti predvođeni od strane selektora koji bi trebalo da bude izabran tokom naredne nedelje.

Važnu ulogu u izboru novog selektora mlade reprezentacije odigraće selektor "Orlova" Slavoljub Muslin i direktor reprezentacije Goran Bunjevčević koji će za naslednika Tomislava Sivića predložiti trenera niškog Radničkog.

Milan Rastavac je bio kandidat za selektora mlade reprezentacije kada je izabran Tomislav Sivić, a kako je nakon toga napravio odlične rezultate sa Radničkim i bio imenovan za najperspektivnijeg trenera u zemlji, logično je što su Muslin i Bunjevčević "tipovali" baš njega.

Ostaje da se vidi da li će Milanu Rastavcu biti dozvoljeno da paralelno obavlja funkciju selektora "Orlića" i trenera niškog Radničkog, a ne treba smetnuti sa uma činjenicu da perspektivni trener ima i ponude iz inostranstva.

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije na jesen igra četiri poslednje utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i više je nego jasno da će novi selektor pročitati spisak igrača na koje računa za septembarske duele sa Italijom i Republikom Irskom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Baxter Stockman
Sunday, 12.06.2016
13:41

Ovaj Sivic je upropastio generaciju sa Novog Zelanda... U 21 reprezentacija je skup igraca koji su osvijili EP i SP, a mi iza Slovenije i Italije. Za to je FSS kriv-

avatar
POGODI KO SAM
Sunday, 12.06.2016
13:18

Samo nesto da pitam- Muslin bira selektora mlade reprezentacije, kako to?

avatar
Tomić: Lažna legenda
Sunday, 12.06.2016
16:16

Hvala bogu da bira, vidiš da je dobrog predložio.

avatar
POGODI KO SAM
Sunday, 12.06.2016
16:58

To nije njegov posao, prvi put cujem da je to ovlascenje selektora.

avatar
POGODI KO SAM
Sunday, 12.06.2016
11:20

To sto ima klupski angazman stvarno ne bi smela da (mu) bude prepreka...