Muslin ga pozvao u reprezentaciju, on odmah završio u Kazahstanu!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 17.01.2017.
20:25
Izvor: Sportske.net

Dosadašnji fudbaler Javora iz Ivanjice, Jovan Đokić, svoju karijeru nastaviće u Kazahstanu. Stigle i zamene za njega i Bjedova.

fkjavor.com
fkjavor.com

Povezane vesti

Uprava Javora morala je da dozvoli odlazak jednom od najboljih igrača ovog tima u jesenjem delu sezone, Jovanu Đokiću.

Ovaj fudbaler koji je pozvan u reprezentaciju Srbije za predstojeći meč protiv reprezentacije SAD-a od strane Slavoljuba Muslina, svoju karijeru nastavlja u dresu ekipe Atirau, ekipe koja je uspela da opstane ove sezone u najjačem rangu takmičenja, pa u sledeću sezonu ulazi sa velikim ambicijama.

24-godišnji zadnji vezni je čitavu svoju karijeru proveo u Javoru, a ekipa iz Ivanjice se nadala da može da ga proda u ovom prelaznom roku kako bi uspela da stigne do novca za obeštećenje, jer mu je ugovor isticao na kraju sezone.

Dakle, serija odlazaka iz Javora se nastavila, nakon što su klub napustili Darko Bjedov, najbolji strelac ekipe, zatim Tandir, Milisavljević, Vujović i Milan Spremo, dok je mladi Grk Vlahomitros vraćen u AEK.

Ipak, u Javoru ništa ne prepuštaju slučaju, stigle su zamene za dvojicu najboljih fudbalera u prvom delu sezone.

Stigao je dosadašnji kapiten užičke Slobode, Milan Milanović, koji igra na poziciji zadnjeg veznog, dok je napad pojačao napadač Nikola Dišić koji stiže iz Mihajlovca.

"Zadovoljni smo dosadašnjim transferima. Doveli smo igrače koje smo želeli, naravno znajući da za naše fudbalere vlada veliko interesovanje na vreme smo pratili situaciju i ”kaparisali” ono što je nama potrebno od igračkog kadra. Biće ovih dana još reči o transferima, sada je najvažnije da smo uspeli adekvatno da nadomestimo odlazak Djokića i Bjedova", rekao je Petar Lazović, potpredsednik kluba, a preneo je zvanični sajt Javora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke