Muslin došao na poslednji trening ''Orlića'' pred put na EP - Evo šta im je poručio

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.06.2017.
23:54
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Dan pred odlazak u Poljsku, selekcija Nenada Lalatovića dobila je veliku podršku i od selektora našeg ''A'' tima Slavoljuba Muslina.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Kako je preneo zvanični sajt FSS-a, Slavoljub Muslin je danas, u društvu Gorana Bunjevčevića došao na poslednji trening mlade reprezentacije Srbije koja u sredu putuje u Poljsku, a za deset dana će startovati na Evropskom prvenstvu utakmicom protiv Portugala.

U obraćanju izabranicima Nenada Lalatovića na stadionu Zemuna, Muslin im je, između ostalog, poručio da su ''generacija pobednika'' i izrazio nadu da će ponovo uspeti da obraduju naciju.

''Momci su plasmanom na Evropsko prvenstvo već ostvarili veliki uspeh i ponovo se izborili za lepu priliku da još jednom ostanu zapamćeni po velikom dostignuću. Oni su generacija pobednika, budućnost našeg reprezentativnog fudbala.

Rekao sam im da veruju u sebe, da ćemo svi biti uz njih, a oni su naši pobednici i ako samo ponove odnos koji krasi njihov put svih ovih godina.

To su posvećenost i odanost dresu koji nose, karakter koji podrazumeva borbu do poslednjeg atoma snage. I bez obzira što se nalaze u teškoj grupi sa Portugalom i Španijom, siguran sam da će učiniti sve da nas ponovo učine ponosnim''
, izjavio je Muslin.

Kako smo objavili ranije danas, ''Orlićima'' se iz ''A'' reprezentacije priključio Saša Lukić, a posle meča između Srbije i Velsa, biće jači i za Mijata Gaćinovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ribar sa Save
Wednesday, 07.06.2017
09:02

Na zalost grupa je preteška i već za par dana pisaće se ovde kako je Lalatović nikakav trener itd a dečko i nije toliko loš jer u dosadašnjem stažu nije se loše pokazao

avatar
noxovac
Tuesday, 06.06.2017
23:59

porucio im je : igrajte kao Sergej i Ljajic i nikad mi necete uci u A tim, tako momci ispadnite jos u grupnu fazu i vrata prvog tima su vam sirom otvorena

avatar
R E V O L T
Tuesday, 06.06.2017
23:56

Daj im i Rajkovica, ionako ti decko nista ne znaci...

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 07.06.2017
00:47

Koje su ti prognoze za Ep

avatar
R E V O L T
Wednesday, 07.06.2017
10:20

Ako prodjemo grupu, sve je moguce:-D Nazalost, ovde ne dolazi u obzir neko italijansko provlacenje tipa tri remija i slicno, to nas ne vodi dalje i moramo samo jako od samog pocetka:-D Prema tome, verovatno samo prvi ide dalje iz nase grupe, mi sada nismo medju prvim favoritima na EP (narocito ne ovako i ovoliko oslabljeni), ali svakako mozemo da ugrozimo iz senke. Ne svidja mi se sto imamo Makedoniju u grupi sa nama jer su nas sigurno dobro prostudirali, a opet, ne verujem bas da ce oni moci da uzmu bodove SPA i POR, moracemo apsolutno sve sami.