Musemić hvali ''Turnir prijateljstva'', Zvezda počela pobedom

Autor: Beta Beta
utorak 17.06.2014.
00:00
Izvor: Beta

Nekadašnji centarfor Crvene zvezde pohvalio ideju organizacije ''Turnira prijateljstva'', a posebno Sava Miloševića, koji je organizovao ovaj događaj. Takmičenje počelo pobedom Zvezde nad Rijekom.

fcsarajevo.ba
fcsarajevo.ba

Povezane vesti

Legendarni bosanski fudbaler i nekadašnji centarfor Crvene zvezde Husref Musemić rekao je danas da se nada da će ovogodišnji Turnir prijateljstva mladih igrača u Bijeljini postati tradicija.

"Sam naziv turnira mnogo govori. Organizatori su na ovaj način želeli su da obnove poljuljana prijateljstva, ali i da mladim igračima pruže sjajnu priliku da demonstriraju fudbalskog umeća", rekao je Musemić na početku turnira.

Turnir prijateljstva počeo je danas i trajaće do 21. juna, a okupio je brojne ekipe iz regiona sastavljene od igrača rodjenih 2000. godine.

Musemić je pohvalio organizatora Sava Miloševića, koji je odlučio da turnir organizuje u svom rodnom gradu Bijeljini.

Nekadašnji fudbaler Zvezde je kazao da će Turnir prijateljstva imati veliki značaj za decu.

"Deca vole da igraju, da se druže, pogotovo kada imaju kvalitetne protivnike, a ovde imamo gotovo sve najjače klubove sa prostora bivše Jugoslavije", rekao je Musemić.

Na početku turnira sastali su se Crvena zvezda i Rijeka, a srpski klub je pobedio sa 1:0 golom kapitena Milana Šikanića.

"Dopada mi se sam turnir jer je veliki broj učesnika iz bivše Jugoslavije, i organizator je ovim turnirom napravio lep gest. Ova jedna utakmica je bila veliki izazov. Pobedili smo 1:0, protivnik je zaista bio fantastičan, dao sam gol, ali sam napravio dve gluposti, zbog čega sam dobio crveni karton. To se sigurno više neće ponoviti na ovom turniru i obećavam da ću se truditi da dam još golova na ovom prvenstvu", rekao je Šikanić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke