Mudrinski se nada uspešnoj sezoni sa ''Čukom''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 04.09.2017.
14:52
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Ognjen Mudrinski rekao je danas da je njegova ekipa dobro iskoristila pauzu u prvenstvu i da očekuje povoljan rezultat u predstojećoj utakmici protiv Mačve, ali i da bude efikasan tokom cele sezone.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Pauza u prvenstvu napravljena je zbog obaveza reprezentacija u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine, a takmičenje u Super lig nastavlja se u petak, kada će Čukarički igrati na gostujućem terenu protiv Mačve, od 16 časova.

"Prošle nedelje smo bili na Zlatiboru, mnogo smo radili, pojačali ritam treninga, malo se uigrali i odlično iskoristili pauzu. Na kraju prelaznog roka priključila su nam se dvojica novih igrača (Nenad Adamović i Petar Mićin). Trebaće im malo vremena da se uklope u naš režim rada, ali kvalitetni su fudbaleri i neće im biti teško", rekao je Mudrinski za sajt kluba.

Mudrinski je rekao da očekuje pun stadion u Šapcu i tešku utakmicu.

"Čukarički ima kvalitetne igrače i očekuje nas dobra ekipa, ali ipak se nadam povoljnom ishodu za nas", dodao je.

Mudrinski je u prošlom kolu protiv Rada postigao jedini gol na utakmici.

"Pre svega, želeli smo tri boda, posle remija s Radničkim i poraza od Zemuna. Taj gol je pre svega bitan za ekipu, pa tek onda za mene, vezano za samopouzdanje i nastavak prvenstva", rekao je on.

Mudrinski je prošle sezone postigao 16 golova i dodao da će se truditi da i ove sezone bude efikasan.

"Spreman sam da igram koliko trener traži. Nisam zacrtao koliko golova bih voleo da postignem, trudim se da ih bude što više. Ne zadovoljavam se malim stvarima i nadam se da će mi ova sezona biti uspešnija od prošle", rekao je Mudrinski.

Posle sedam kola u Super ligi Srbije Čukarički je osmi na tabeli sa 10 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke