Mrkela otkrio - Stigla ponuda za Boaćija, ali ne samo za njega!

Autor: Beta Beta
nedelja 27.08.2017.
22:11
Izvor: Beta

Biće veoma zanimljivo u Zvezdi do kraja prelaznog roka.

Sportske.net/Filip Mitrović
Sportske.net/Filip Mitrović

Povezane vesti

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je večeras da postoji više ponuda za igrače crveno-belih, ali da još uvek ništa nije defnitivno dogovoreno.

Poslednjih dana pojavile su se informacije da Boaći i Kanga odlaze u inostranstvo, ali sportski direktor crveno-belih to nije želeo da potvrdi.

"Ima nekoliko ponuda za igrače. Ništa nije definitivno. Između ostalog, ima ponuda za Ričmonda Boaćija i Gelora Kangu, ali ima i ostalih", rekao je Mrkela novinarima u Beogradu.

On je rekao da će biti i dolazaka u klub, ukoliko bude odlazaka.

"Zavisi od odlazaka, na nekim pozicijama imamo rešenja, na nekim nemamo... Ukoliko bude odlazaka, biće i dolazaka. Nešto je pripremano, jer ne želimo da se dogodi da neko ode 30. avgusta, a mi da krenemo pregovore poslednjeg dana. Plan 'B' postoji", rekao je Mrkela.

On se osvrnuo i na današnji "večiti" derbi između Crvene zvezde i Partizana koji je završen bez golova.

"Videlo se da su i jedna i druga ekipa ispcprljene od meča u četvrtak. Videlo se da su oba trenera dobro pripremili igru. Mislim da smo bili bolji.

Imali smo četiri, pet odličnih šansi i da smo jednu poslali u gol, mogli smo da osvojimo tri boda. Vrlo sam zadovoljan igrom fudbalera Crvene zvezde i zalaganjem na terenu. Čestitam im na tome",
kazao je Mrkela.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Golzalo Higuain
Sunday, 27.08.2017
22:46

kako je ovo šokantno juventusov igrač igra za zvezdu u srpskoj ligi buhahahaahahahahah

avatar
Povratak kralja 56
Sunday, 27.08.2017
22:39

Grujić vas spasio inače bi bilo 2:0 još na samom početku utakmice, na kraju možemo samo da pretpostavljamo kojom razlikom bi vas pobedili da vam osim penala nije ni opraštao žute, a zatim i crvene kartone.

avatar
RedDevils1878
Sunday, 27.08.2017
22:27

Drugim riječima 90% odlazi, čim je ovako siguran u te B planove. Nadam se da niko neće otići, pogotovu on i Kanga. Sa Kangom je i teža situacija jer treba potpisati novi ugovor dok je Boaći već potpisao na 3 godine i nikako ga ne bih pustio sad pred Evropu. Da je bar neka para pa i nekako ali ovako nikad.