Mrkela otkrio - Evo ko menja Jovičića!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.08.2017.
22:25
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela preneo je dobre vesti vezane za stanje povrede Branka Jovičića i otkrio ko bi trebalo da ga zameni.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Veliki peh zadesio je crveno-bele u nedelju uveče tokom meča sa Čukaričkim koji je odigran u okviru trećeg kola Super lige Srbije.

Zvezda je na duži vremenski period ostala bez Branka Jovičića koji je tokom leta stigao u klub i pokazao se kao veliko pojačanje.

Dobra vest je da Jovičić ne mora na operaciju, pauza će potrajati između pet i deset nedelja što je u izjavi za "Novosti" potvrdio i sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

"Lekari su procenili, posle snimaka i pregleda, da Branko ne bi trebalo da ide na operaciju. Čeka ga pauza od šest nedelja. Njegova povreda je veliki hendikep, teško je i njemu i svima nama u klubu", rekao je Mrkela.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u ponedeljak je govorio o imenima igrača koji bi mogli da budu zamena za Jovičića, a jedno od njih se posebno izdvojilo.

Radi se o bivšem vezisti Crvene zvezde Srđanu Mijailoviću koji bi trebalo da stigne na jednogodišnju pozajmicu iz Krila Sovjetov.

"Posao još nije gotov, Mijailović je naša želja. Pregovori sa Krilima su u toku i idu u dobrom pravcu. Radi se o opciji jednogodišnje pozajmice, posle koje bi mogli da otkupimo ugovor. Mijailović je u punoj takmičarskoj formi i zato je za Zvezdu u ovom trenutku najbolje rešenje", istakao je Mrkela.

Vremena za angažovanje adekvatne zamene za Branka Jovičića ima dovoljno, mada treba imati u vidu da je Zvezdi pojačanje potrebno za dvomeč sa Krasnodarom pa se zbog toga ide na što bržu realizaciju transfera.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ljutica1
Wednesday, 09.08.2017
11:22

Dal nema neko drugi??

avatar
Gruja Oluja
Wednesday, 09.08.2017
09:01

Bolje ga ne dovodite,ima ko da zameni Jovičića,a kada se Branko oporavi ovaj terena neće videti...samo će da nas tuzi opet

avatar
3x3
Wednesday, 09.08.2017
08:30

Jako slabasan, sa izuzetno losim dodavanjem. Mislim da je onda bolje gurnuti u vatru nekog klinca sa istim, ako ne i boljim karakteristikama od Micka.

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 09.08.2017
02:47

Cim dolazi iz Rusije znaci da ej u dobroj takmicarskoj formi sto vidimo kod Jovicica i Rodica. Da dodje na pozajmicu pa na kraju sezone uskoci umesto Donalda kad ovog prodamo.

avatar
Wednesday, 09.08.2017
00:24

Mijailovic je za vreme Robija bio jako dobar igrac a tad je jos bio dete i nezreo. Mozda fizicki i trkacki nije na nivou Jovicica ali po tehnici sigurno jeste a sto je najbitnije u celoj prici jeste sto je zvedino dete i zna kakav je pritisak nositi crveno beli dres.

avatar
Čeki
Tuesday, 08.08.2017
23:08

Ovog nikako. Bolje da ne dolazi, nisam ga voleo pre jer je sav malaksav, ne volim ga ni sad.

avatar
Radovan Filipovic
Tuesday, 08.08.2017
23:03

Nije ovo loše rešenje.

avatar
kizito
Tuesday, 08.08.2017
22:33

Dobar je bio u Zvezdi kod Robija.Sad je 5 godina stariji,pa valjda i iskusniji i zreliji.Veliki borac i trkac.Cini mi se da je dobro resenje.