Mrkela opominje: ''Florijana može da bude dosta neugodna''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 19.06.2017.
17:14
Izvor: Beta

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je danas da Florijana može da bude neugodan protivnik u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Zvezda će u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa dočekati Florijanu 29. juna, dok će se revanš igrati sedam dana kasnije na Malti.

"Italijan je vlasnik kluba i mnogo italijanskih igrača, uglavnom iz Serije C, igra u tom klubu. Završili su na petom mestu prethodne sezone i mogu da budu dosta neugodni", rekao je Mrkela za klupski sajt.

Mrkela nije želeo da komentariše potencijalne rivale Zvezde u trećem kolu kvalifikacija, Irtiš iz Kazahstana i bugarski Dunav Ruse.

"Što se tiče ostalih rivala, mislim da treba ići korak po korak. Najpre se maksimalno ozbiljno posvetiti Maltežanima. Videćemo ko će biti pobenik iz dvomeča Kazahstanaca i Bugara.

To bi moglo da bude geografski nezgodno putovanje ako budemo išli u Kazahstan gde je velika vremenska razlika, ali hajde da najpre napravimo prvi korak protiv Maltežana, pa da onda razmišljamo o sledećem protivniku",
kazao je Mrkela.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Giorgio
Monday, 19.06.2017
23:24

Irtis je nepremostiva prepreka.Imaju strasnu ekipu,Upravo je potpisao Maslac iz Vojvodine.Prava su legija stranaca.Jaci su od Kairata.Znaci Zvezda je najebala.

avatar
Kilavi Milojko
Monday, 19.06.2017
17:43

Zvezdasi zadovoljni. Nek nas sreca pogleda i kasnije, ako moze. Ovim komsijama dusebriznicima zelim 2x po 0-0 sa bracom iz PG pa ispadanje u 119. minutu iz nepostojeceg penala.

avatar
paok
Monday, 19.06.2017
21:19

Zasto zelis da Partizan ispadne od Buducnosti. Nazalost to ti se nece ostvariti. U Evropi treba da navijamo za nase timove da sto vise bodova skupljaju. Ne znam jel tebi krivo sto se ne secas kada ste prosli u tu Evropu pa zelis i da se mi tako provodimo. Zelja za Buducnost ti se nece ispuniti a za druge ne znam.

avatar
paok
Tuesday, 20.06.2017
18:38

Razumeli smo se mi dobro. Eto necemo ispasti od Buducnisti iako ti to zelis.

avatar
Kilavi Milojko
Tuesday, 20.06.2017
15:20

Пријатељу, нисмо се разумели..... Не желим ја да ви испаднете од Будућности, већ да Будућност избаци Партизан. Па ваљда је легитимније навијати за братски црногорски клуб, него за неке Казахстанце, Малтежане и сл. као ви, зар не? ;)

avatar
3x3
Monday, 19.06.2017
17:18

Treba da se stidi ovakve izjave. Koje bre crna neugodna Florijana? Neugodna je ekipa koja je zavrsila na petom mestu prvenstva Malte, mene je sramota u njegovo ime zbog ove izjave.

avatar
Ton4i
Tuesday, 20.06.2017
13:57

Navijam za Partizan,ali uvek sam uz Crvenu Zvezdu u evro-kupovima i zaista je ovakva izjava za svaku osudu,umesto da kaze nesto ohrabrujuce,on podvukao rep...nA primera radi,uoci prvog meca sa Zvezdom je trener Ludogoreca(Dermendziev) govorio kako ce oni sigurno proci dalje.

avatar
3x3
Tuesday, 20.06.2017
15:00