Mrđi se posrećilo, hoće li i Despotoviću?

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.08.2014.
20:34
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Crvena zvezda i dalje nije dobila dozvolu Disciplinske komisije FSS da registruje nove igrače, među kojima je i napadač Đorđe Despotović, koji je, uzgred, morao da promeni i broj na dresu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Brojna pojačanja angažovalo je novo rukovodstvo kluba sa Marakane ovog leta, ali zaostali Zvezdini dugovi i dalje sprečavaju njihovu registraciju.

Neizvesnost i dalje traje, a jedan od igrača koji su ovih dana ''ni na nebu ni na zemlji'' je i napadač Đorđe Despotović. On je juče bio dvostruki strelac u pobedi od 3-0 nad ekipom Sinđelića u prijateljskom susretu, ali sve to mu je slaba uteha kad ne može da bude akter zvaničnih, prvenstvenih mečeva.

''Čitava situacija nam pomalo i ubija volju, jer treniramo, a nemamo ništa od toga. Kao da se ne bavimo fudbalom. Kada dođe utakmica, deo ekipe ide da igra, a mi ostali na tribine...'', ističe Despotović u izjavi za ''Mondo''.

Međutim, to nije jedino što je ovog leta pogodilo Despotovića, koji je doživeo da njegova ''devetka'' koju je zadužio po dolasku na Marakanu bude dodeljena talentovanom Luki Joviću, koji je u njoj već nastupao u prva dva prvenstvemna kola.

Despotoviću je ostalo da izabere neki drugi broj na dresu, a on se odlučio za 84, koji je prošle sezone bio taličan Draganu Mrđi, najboljem strelcu Superlige.

Ko zna, možda se i Despotoviću posreći Mrđin broj...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke