Mrđa šalje Zvezdu na Arbitražu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.06.2014.
22:20
Izvor: Sportske.net

Najbolji strelac Jelen Superlige Dragan Mrđa odlučio je da se obrati Arbitražnoj komsiji Superlige kako bi naplatio dugovanja od Crvene zvezde i dobio raskid ugovora.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nakon sezone u kojoj je izrastao u najboljeg strelca Jelen Superlige i svojim golovima pomogao Zvezdi da vrati trofej na "Marakanu", Dragan Mrđa na kraju će se rastati sa crveno-belima na ružan način.

Povremeni reprezentativac Srbije podneo je pre dve nedelje zahtev za raskid ugovora čelnicima kluba ali se niko nije udostojio da ponudi rešenje za nastalu situaciju zbog čega Mrđa ne želi više da gubi vreme.

Najbolji strelac Jelen Superlige odlučio je da po hitnom postupku dobije raskid ugovora i garancije za isplatu dugovanja pošto se danas obratio Arbitražnoj komsiji Superlige.

"Krivo mi je što je moralo da dođe do ovoga. Predao sam u klubu pisani zahtev i bio spreman na svaki dogovor, ali ni posle dve sednice Upravnog odbora nisam dobio nikakav odgovor. Više nisam mogao da čekam" kazao je Mrđa a prenose "Novosti".

To znači da će zbog javašluka članova UO FK Crvena zvezda klub još jednom izgubiti igrača na Arbitraži i time dodatno uvećati ionako ogromna dugovanja.

Kao i u ranijim situacijama, i Dragan Mrđa će dobiti raskid ugovora na štetu Crvene zvezde a klub će biti dužan da mu isplati sumu koju mu duguje za prethodnu sezonu.

"Imam porodicu, dvoje dece i pre svega moram da brinem o njihovoj budućnosti. Neću večno moći da igram fudbal, ostalo mi je još dve-tri godine i ne mogu sebi da dozvolim luksuz da gubim vreme" objašnjava Mrđa i dodaje,

"Bio sam spreman da razgovaramo i da se dogovorimo, ali do konkretnog razgovora nije došlo. Mnogo mi je žao i nisam srećan što se sve ovako završava" zaključio je Mrđa.

Odluka Drgana Mrđe da se obrati Arbitražnoj komisiji Superlige biće tek prva u nizu jer mnoštvo igrača želi da napusti Zvezdu a čelnici kluba za sada ne pokreću njihova pitanja sa mrtve tačke.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke