Mrdaković: "Vojvodina može mnogo ove sezone"

Autor: Beta Beta
petak 17.07.2015.
12:57
Izvor: Beta

Fudbaler Vojvodine Miljan Mrdaković rekao je danas da je prezadovoljan igrom koju je njegova ekipa pružila u trijumfu nad Spartaksom u kvalifikacijama za Ligu Evropa i dodao da novosadska ekipa želi istu igru da ponovi i u utakmici protiv Čukaričkog.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Vojvodina je sinoć na svom terenu pobedila letonski Spartaks sa 3:0 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Revanš meč je na programu narednog četvrtka u Letoniji.

"Odigrali smo odlično utakmicu, pokazali smo svoju snagu i tokom svih 90 minuta smo se držali plana. Nijednog trenutka nismo odustali od svoje igre. Ostvarili smo ubedljivu pobedu, a još je važnije da nismo primili nijedan gol. Ovaj duel je pravi pokazatelj da ove sezone možemo mnogo da postignemo, ako budemo igrali na ovaj način", rekao je Mrdaković.

Vojvodinu predstojećeg vikenda očekuje start takmičenja u Super ligi Srbije, a Mrdaković veruje da će duel protiv još jednog srpskog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ekipe Čukaričkog predstavljati pravi praznik fudbala.

"Pobeda protiv Spartaksa nam je dodatna motivacija da pokušamo da uspešno započnemo i domaće prvenstvo. Želimo da nastavimo u istom ritmu, da odigramo dobro i u nedelju protiv Čukaričkog u utakmici u kojoj će, uveren sam, uživati svi ljubitelji fudbala", naveo je Mrdaković.

Utakmica prvog kola Super lige Srbije između Vojvodine i Čukaričkog igra se u nedelju 19.00 u Novom Sadu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke