Može li Partizan da plati Đukića?

Autor: Darko Mitrović
subota 03.06.2017.
11:47
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Ovaj vikend trebalo bi da donese konačan rasplet u vezi imenovanja novog trenera Partizana. Od pet prvobitnih rešenja, izbor je maksimalno sužen. Završni pregovori u toku.

EPA/RAFA ALCAIDE
EPA/RAFA ALCAIDE

Povezane vesti

Uprava Partizana ovih dana je maksimalno angažovana oko izbora novog šefa stručnog štaba, pa su i potencijalna igračka pojačanja za sada u drugom planu dok se ne reši goruće pitanje na klupi.

U danu kada je Marko Nikolić podneo ostavku, mediji su odmah u prvi plan izdvojili Iliju Stolicu, trenera Voždovca, kao njegovog najverovatnijeg naslednika, da bi potom generalni direktor Miloš Vazura konstatovao da je pet imena u opticaju i da se odluka očekuje za manje od nedelju dana.

Pominjali su se i Vladimir Ivić i Slaviša Jokanović i Aleksandar Stanojević, ali u ovom trenutku su preostale samo dve opcije - Miroslav Đukić ili Ilija Stolica.

Đukić je u međuvremenu dobio prednost u odnosu na trinaest godina mlađeg Stolicu, a juče smo preneli da su čelnici kluba iz Humske otputovali u Španiju na pregovore sa doskorašnjim trenerom Al Šababa iz Saudijske Arabije.

O detaljima razgovora se, naravno, već spekuliše u javnosti, a ''Informer'' danas prenosi svoja saznanja da je Đukić navodno kao uslov postavio 500.000 evra godišnje, koliko bi crno-beli trebalo da plate njegov stručni štab.

Čelnici kluba iz Humske sada pokušavaju da tu cenu spuste, a ukoliko u tome ne uspeju i pregovori se oduže, jasno je da će Ilija Stolica kao finansijski povoljnija opcija ponovo izbiti u prvi plan.

Do tada, Voždovčani i njihov 38-godišnji trener će morati da sačekaju rasplet sa Đukićem.

U svakom slučaju, vreme nije saveznik Partizana, letnja pauza je veoma kratka, pa se epilog očekuje vrlo brzo.
--

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Partizan/Lazio
Saturday, 03.06.2017
13:02

Vozdovac je trazio obestecenje tako da razlika i ne bi bila toliko velika,a sa Djukicem dobijamo mnogo pouzdanije resenje.Obestecenje ne bilo ispod 100k jer ga inace ne bi ni trazili,Stolica bi dobio verovatno oko 15k mesecno,to je vec 300k zajedno i jos ostatak strucnog staba...

avatar
Forza Napoli
Saturday, 03.06.2017
12:04

Platite bre,covek ima iskustvo i zna posao.nista necemo uraditi ako pocetnika uzmemo.nek uvedu klauzulu da mu se smanji 30% ako ne udju u grupnu fazu evrokupova i eto.ako udju isplatio se.a i grof je bio placen 600k

avatar
Emperador(2018)
Saturday, 03.06.2017
12:02
avatar
mrancic
Saturday, 03.06.2017
12:01

Zašto ne mogu da plate?Pa to plaća država.Da gledamo loš fudbal i sukobe navijača.

avatar
Anderton
Saturday, 03.06.2017
12:01

Očekivano. Mada nije ni Marko radio za džabe, nemojte živeti u oblacima, niko ko radi u CZ, ili Partizanu neće sesti na klupu za ispod 200 000. Druga je priča ko će to platiti.