Može li ovaj tim Voše ponovo do trećeg kola kvalifikacija za LE?! (20.00)

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 14.07.2016.
13:20
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vojvodine danas na svom ''Karađorđu'' igraju svoj prvi meč drugog kola kvalifikacija za LE protiv velškog Konah's kija.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Nakon što je u prvom kolu pao daleko slabiji crnogorski Bokelj ukupnim rezultatom 6:1 (1:1, 5:0), na redu su došli ''Nomadi'' iz Velsa, koji su u prvom kolu šokirali norveški Stabek.

U timu velšana igra nekoliko igrača koji su svojevremeno igrali u nižim ligama Engleske, sa klupe ih predvodi nekadašnji štoper Mančester sitija Endi Morison. Velšanima najviše smeta topla temperatura po dolasku, međutim, na njihovu sreću na dan utakmice je prilično hladnije nego prethodnih dana.

''Iskreno, najpre smo bili iznenađeni temperaturom ovde u Srbiji, pošto nismo znali da je ovde baš toliko toplo. S druge strane, raduje me stanje terena i posebno sam stadion, tako da sa uzbuđenjem očekujemo sutrašnji meč. Znamo da neće biti lako, ali borićemo se da pobedimo. Gledali smo prethodne dve utakmice Vojvodine protiv Bokelja i analizirali igru protivnika. U Crnoj Gori je bio neizvestan meč, ali u Novom Sadu, Vojvodina je pokazala da je mnogo bolji tim i lako je mogla da postigne čak i 10 golova. Iz tog razloga, svesni smo da nam sutra neće biti lako, ali daćemo sve od sebe'', rekao je Morison.

U ime čitavog tima, najiskusniji fudbaler Voše Darko Puškarić, koji je dan pre utakmice proslavio svoj 31. rođendan, poručio je da će njegovi saigrači i on dati sve od sebe da dobrom igrom i pobedom ponovo obraduju navijače.

''S obzirom na to da smo prvo kolo završili na jako dobar način, voleli bismo da sa istim žarom i istom energijom odigramo i sutra. Predstavnik iz Velsa je delimična nepoznanica za nas. Neki materijal smo dobili i stručni štab nas polako upoznaje sa njihovim kvalitetima. Reč je o čvrstoj, tvrdoj ekipi, koja je skoncentrisana uglavnom na defanzivu. Fizički su prilično jaki, dok smatram da smo u tehničkom smislu mi u prednosti. Verujem da ćemo na našem terenu na “Karađorđu”, uz podršku naših navijača, moći da dođemo do povoljnog rezultata, što bi za nas predstavljala svaka pobeda bez primljenog gola. Ako to ostvarimo, smatram da bismo bili dosta blizu plasmana u treće kolo'', rekao je Puškarić.

Inače, prema našim saznanjima, trener Nenad Lalatović će gotovo sigurno na teren izvesti identičan sastav kao u revanšu sa Bokeljom. To znači da će Nikola Trujić igrati ''lažnu'' devetku odnosno najofanzivnijeg igrača, a iza njega će napadati Babić, Meleg, Malbašić.

Novajlija Dženan Bureković registrovan je za ovaj meč, ali očekivano neće biti odmah u startnih 11, već će šansu najverovatnije čekati sa klupe.

Meč je na programu u četvrtak od 20 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Vojvodine.

Vojvodina

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Thursday, 14.07.2016
17:45

Otkad je Paločević zadnji vezni?

avatar
Marko
Thursday, 14.07.2016
15:05

Sto ne volim ove taktike bez pravog centarfora...

avatar
ACACHELSEA
Thursday, 14.07.2016
14:00

Zar se to dovodi u pitanje,Vosa ima najlakseg protivnika od svih nasih timova.

avatar
Thursday, 14.07.2016
14:32

bilo bi sramota da ispadnemo, ali sve je moguće svi igraju fudbal

avatar
slaninar
Thursday, 14.07.2016
15:57

zasto mislis da je najlaksi?

avatar
Thursday, 14.07.2016
13:41
avatar
Thursday, 14.07.2016
13:22

Vojvodina mora jos dva stopera i spica da dovede ako nesto misli da uradi...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 14.07.2016
15:48

Mislim da bi Orlandić iz Zvezde bio pravo rešenje

avatar
Thursday, 14.07.2016
17:40

Mozda, ali ne verujem da je zvezda spremna da ga (pro)da Vojvodini.

avatar
misi komad ko zec
Thursday, 14.07.2016
16:28

Da svlaci dres na orijateljskim utakmicama?