Može li Jojić da reši ''slučaj Subotić''?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.10.2014.
22:27
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Dolazak Miloša Jojića na okupljanje mlade reprezentacije Srbije, kako bi ''Orlićima'' pružio podršku pred mečeve baraža protiv Španije, pokrenuo je i još jednu temu, vezanu za naš ''A'' tim.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

U pitanju je, naime, problem na relaciji selektor Dik Advokat - Neven Subotić, sa kojim Miloš Jojić već više od pola godine igra u ekipi Dortmunda.

Podsetimo, po objavljuvanju spiska igrača na koje računa za prve mečeve u kvalifikacijama protiv Jermenije i Albanije, selektor Advokat je srpskim novinarima objasnio da na Subotića ne računa, jer je posle nekoliko razmenjenih poruka sa njim shvatio da defanzivac Dortmunda ne želi da igra za ''Orlove''.

Međutim, danas je njegov saigrač Miloš Jojić u Beogradu izrazio sumnju da je Advokat dobro razumeo Subotića.

''Ne znam, zaista, o čemu se radi, mada se meni ne čini da on odbija da igra za Srbiju. Neven je sjajan igrač i čovek'', uverava Jojić.

Mnogi smatraju da je Advokat trebalo da sa Subotićem porazgovara ''u četiri oka'' pre nego što ga precrta sa spiska, da je prenaglio sa svojom odlukom, a Miloš Jojić se čak ponudio i kao ''pregovarač'' u celoj priči.

''Evo, ja ću se potruditi da ga nagovorim da se vrati u reprezentaciju'', poručio je Jojić, a prenose ''Novosti''.

Ipak, ukoliko ''Orlovi'' dobro startuju u kvalifikacijama, za očekivati je da se Subotićevo ime neće toliko pominjati u narednom periodu kad je u pitanju reprezentacija, ali ako dođe do nekog kiksa, ova Jojićeva ''pregovaračka uloga'' mogla bi da dobije na značaju...





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke