Može li išta da spreči Zvezdu da osvoji titulu?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.03.2016.
15:13
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Kapiten crveno-belih Aleksandar Luković smatra da bez obzira što će bodovna razlika da se prepolovi na ulasku u plej-of, Zvezdina titula ne bi smela da bude dovedena u pitanje.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zvezdin kapiten je na tu temu govorio u izjavi za ''Blic'', podsećajući na trenutnih 29 bodova više od drugoplasiranog Borca i neverovatnih 32 u odnosu na najvećeg rivala, ekipu Partizana.

''Gotovo da je šampionska trka rešena, posebno posle pobede u derbiju. To je ogromna prednost, a biće velika i kada dođe do podele bodova. Ipak, ne smemo da se opuštamo, nema nikakvog razloga za to'', objašnjava Luković.

On smatra da njegovi saigrači ne treba da se opterećuju rekordima, jer je, po njegovom mišljenju, Božovićev tim već ušao u klupsku istoriju onim što je postigao u dosadašnjem toku šampionata.

Ipak, Zvezda bi mogla da dostigne Benfiku koja je sedamdesetih imala 29 pobeda u nizu.

''Lepo zvuči to što možemo da uđemo u istoriju evropskog fudbala, ali ne verujem da bilo ko od mojih saigrača misli toliko unapred. Ne treba se opterećivati rekordima, ova generacija je već ušla u klupsku istoriju'',
dodao je Luković.

On je takođe pružio podršku svom saigraču Edsonu, koji za sada nije zadovoljio ukuse Zvezdinih navijača, ali kako sada stvari stoje, Brazilac će se protiv Novog Pazara ponovo preseliti na klupu, jer je upravo Luković odradio suspenziju posle crvenog kartona u derbiju

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 11.03.2016
13:47

U poslednjih 9 sezona zvezda već drugu sezonu krade titulu, u obe sezone pre nego da dođe do titule Srbiju su pogodile velike poplave. Slučajno? Ne bih rekao! Molim zvezdu da više ne krade titule jer ispašta nedužan narod.

avatar
Кун
Saturday, 12.03.2016
16:03

Aaaaa, pa da, Bog vraca drzavi zbog namestanja, ahahahahahhahahahahaahahah, pa ti si presao igricu majstore

avatar
Goran Sasavko Durać
Friday, 11.03.2016
02:38

MA,mnogo smo jaki nema šta da se priča.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 10.03.2016
18:36

Ništa nas ne može zaustaviti na putu ka 27-oj tituli. Nastavljamo da rušimo rekorde i postavljamo standarde kao što i ja radim ovde sa jednim jedinim nalogom.

avatar
Grobari Slo
Thursday, 10.03.2016
16:25

Usli ste vi davno u knjigu rekorda:Sevojno.....a Borac vas je ispratio sa petardom.To se jos nije nikome desilo do sad kad se gleda Partizan i zvezda