Može li ''Džoni'' da uzvrati udarac Zvezdinoj upravi?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.02.2015.
13:57
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Posle potvrde iz Zvezde da je sa Nikolom Mijailovićem raskinut ugovor na štetu pomenutog igrača, pojavili su se nagoveštaji da bi ova priča mogla da dobije i svoj nastavak.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Podsetimo, posle navodnog sukoba sa Milošem Bosančićem, kao i serije anonimnih pisama u kojima se oštro optužuje generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, u upravi kluba iz Ljutice Bogdana su doneli odluku da svog doskorašnjeg levog beka Nikolu Mijailovića kazne raskidom ugovora na njegovu štetu.

Mijailović se na prvostepenu odluku žalio, ali njegova žalba nije imala efekta, Zvezda je potvrdila ranije izrečenu kaznu.

Ipak, tim povodom se oglasio i Mirko Poledica, prvi čovek sindikata ''Nezavisnost'', koji smatra da bi Disciplinska komisija FSS mogla da obori odluku Zvezdinih ''disciplinaca''.

''Mijailović je kao naš član preko advokata Vladimira Bojovića podneo žalbu Disciplinskoj komisiji, podsećajući na brojne nepravilnosti u toku vođenja postupka.

Klub je to, naravno, odbio, ali videćemo i šta o svemu tome kaže Disciplinska komisija FSS. Ako postoje propusti, 'disciplinci' iz Saveza će oboriti tu odluku kluba'',
tvrdi Poledica.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan
Sunday, 15.02.2015
15:18

He's comin',he's comin' he's here have no fear Nikola is back,Dzoni is here :D