Može biti samo jedan! (19.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 30.05.2015.
13:17
Izvor: Sportske.net

Drugu sezonu za redom dva kluba će se u dvomeču baraža boriti za superligaški status a igrom slučaja jedan od učesnika ponovo je Metalac. Klub iz Gornjeg Milanovca pokušaće da preuzme zvanje superligaša od Napretka koji sa novim trenerom traži opstanak u

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

"Gradski stadion" u Gornjem Milanovcu u subotu uveče biće poprište prvog meča baraža za popunu Jelen Superlige.

Drugu godnu za redom četrnaestoplasirani klub Jelen Superlige igraće protiv trećeplasiranog iz Prve lige Srbije za mesto koje naredne sezone garantuje superligaški status.

Jedan od timova koji će se boriti za mesto u Superligi ponovo će biti Metalac ali će, za razliku od prethodne godine kada su "Šerposi" igrali protiv Rada, protivnik kluba iz grada na Despotovici biti kruševački Napredak.

Oba kluba ulaze u baraž sa novim trenerima s tim što je Nenad Vanić imao malo više vremena da upozna ekipu Metalca u odnosu na Ljubišu Stamenkovića koji je "Čarapane" preuzeo početkom nedelje na izmaku.

Ako se vratimo godinu dana unazad setićemo se da dvomeč Rada i Metalca nije ni odigran do kraja pošto su gosti iz Gornjeg Milanovca odbili da odigraju revanš nakon prekida koji je usledio zbog ubacivanja suzavca na teren.

Nadamo se da ove godine neće biti problema i da će u sportskoj borbi dve ekipe odlučiti o tome ko će naredne sezone igrati u Jelen Superligi.

Utakmicu u Gornjem Milanovcu sudiće najbolji srpski arbitar Milorad Mažić sa pomoćnicima Ristićem i Petrovićem a početak je zakazan za 19 časova. Revanš je na programu 1. juna u Kruševcu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Kralj
Saturday, 30.05.2015
18:41

Metalcu je prosle godine oteto ucesce u JSL. Rad je morao da ostane i pored bacenog suzavca na teren. Zao mi je Napretka ali bi voleo da udje Metalac.