Možda ''Čuka'' dovede i nekog iz Zvezde...

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.04.2016.
14:57
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

U susret letnjem prelaznom roku, na domaćoj sceni Čukarički ima sve važniju ulogu.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Veliku pažnju izazvale su najpre spekulacije, a onda i potvrda trenera Čukaričkog Milana Lešnjaka da on zaista želi u svom timu Nemanju Mihajlovića iz Partizana, što nagoveštava velike ambicije ''Brđana'' u predstojećem prelaznom roku.

Na tu temu danas je za ''Mondo'' govorio i sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević, koji ipak ne može sa sigurnošću da kaže da li će treneru svog kluba na leto ispuniti želju.

''Lešnjak ima takvu želju i to je preneo gazdi Draganu Obradoviću. Da li ćemo poslati ponudu - to ćemo videti'', istakao je Matijašević.

A da ''Brđanima'' nisu zanimljivi samo igrači Partizana, nego i neki iz Zvezde, Matijašević je nagovestio u sledećoj rečenici.

''Znate, i ja imam mnogo želja, i voleo bih da vidim još neke igrače iz Zvezde i Partizana u Čukaričkom...'', zagonetan je Matijašević.

Podsetimo, juče je trener Partizana Ivan Tomić reagovao na interesovanje Čukaričkog za Mihajlovića i takve priče nazvao ''naučnom fantastikom'', a Matijašević mu nije ostao dužan.

''Bila je naučna fantastika da prošle godine osvojimo Kup Srbije, pa smo ga osvojili. Znam i da su Partizanu interesantni igrači Čukaričkog, a možda je i za njih to naučna fantastika'', zaključio je Matijašević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MikiTheLegend
Wednesday, 20.04.2016
16:26

Normalna stvar, dajte pare i uzmite igrace, nista sporno...

avatar
noname
Wednesday, 20.04.2016
16:13

koliko malo treba da covek umisli da je neko i nesto, recimo Murinjo u ovom slucaju :D

avatar
Wednesday, 20.04.2016
15:26

Kao i svaki verni satelit Čukarički prati svoju zvezdu. Svakome je jasno da se to potenciranje ne odnosi samo na meč Partizan-Čukarički u okviru SL već i na meč Spartak-Partizan u okviru revanša 1/2 finala Kupa jer je ločigno da se poguraju dva satelitska kluba u Evropu, a iz iste izbaci Partizan. Danas u Subotici sudi Bojan Nikolić, kako on sudi Paritzanu i zvezdi pogledati ovde: https://www.youtube.com/watch?v=yNTaSEcyKJw

avatar
Radoje
Wednesday, 20.04.2016
15:08

Гази Чуко!

avatar
Vitez Koja
Wednesday, 20.04.2016
15:07

Lepo je rekao covek. Ovi se jos uvredili sto im neko iz Srbije trazi igraca, kao da je to nemoguce, ej Partizan i Zvezda dve vele sile.

avatar
Wednesday, 20.04.2016
15:00

Neka i bude naucna fantastika, od vasih bi doveo samo Stevanovica, Regana, Bojica i Pavlovica, ali ne znam da li bi ijedan igrao u prvoj:-D Mozda samo Stevanovic, ali cak to nije sigurno. Sa druge strane, sad imamo nekoliko igraca koji bi bili zanimljivi za vas, neki su i stranci:-D