Mouče još nije raščistio sa Zvezdom? ''Ozbiljna insititucija'' ga želi!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.01.2017.
14:58
Izvor: Sportske.net

Iskusni Argentinac još uvek je u potrazi za klubom po povratku u domovinu, ali izgleda da sa Zvezdom još nije postigao definitivan dogovor o uslovima okončanja saradnje.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Par dana posle kritika koje je uputio na račun Crvene zvezde, Pablo Mouče se u razgovoru za argentinske medije ponovo dotakao svog doskorašnjeg kluba.

On je u izjavi tamošnjem ''Radiju la Red'' otkrio da ima još nekih neraščišćenih detalja oko razlaza sa Zvezdom.

''Stvari u Srbiji nisu išle onako kako sam očekivao i sada pokušavamo da pregovaramo o mom odlasku. Sporim se sa klubom oko nekih dugova, ali spreman sam i da platim da ponovo igram u Argentini'', otkriva Mouče.

A interesovanja za njegove usluge već ima.

''Iz Boke me nisu zvali, ali sada se pojavilo interesovanje San Lorenca. To je veliki klub, ozbiljna institucija. Ja sam srećan kada igram tamo gde me žele'',
zaključio je Mouče.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja #48
Thursday, 12.01.2017
20:14

Zašto se čudite kad vam je i sam Mouče pre nego da dođe rekao da dolazi zbog para, kao i ostalom svi stranci koji su ljubazni pa ne žele to da pokažu. Sad kad para nema-potrošili ste unapred za godinu i po dana nema ni igre, ni zalaganja, ni profesionalnosti, a izgleda ni dogovora.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 12.01.2017
17:00

Шта је сад ово. Је ли уговор споразумно раскинут или не.

avatar
ObjektivniZvezdas
Thursday, 12.01.2017
16:37

Ma ti nisi trebao dinar da uzmis za ono sto si pruzio !

avatar
Sporske me ugasile
Thursday, 12.01.2017
16:06

Nece Zvezda ,a i bilo koji nas tim igrati u Evropi ukoliko ne zadrzi tim duze od 3-4 sezone,ove prodaje i kupovine velikog broja igraca nikad nikome nisu nista dobro donele ,imamo primer i velikih klubova ,recimo Man.Utd .Potrose svaki prelazni rok 150 mil i nista ne osvoje,cak ni ne udju u LS . Tim se uigrava i usavrsava i to je duzi proces ,ne moze se parama kupiti bas sve .

avatar
Radovan Filipovic
Thursday, 12.01.2017
16:46

Politički vođeni klubovi, država ogrezla u kriminal, uvukao se u sve slojeve. Nikada nama neće biti bolje, što se pre pomirimo sa tim, biće nam bolje.

avatar
Sporske me ugasile
Thursday, 12.01.2017
22:16

A privatizaciju kad pomenes odma ispadas najveci drzavni neprijatelj ,a sve su prodali strancima ,samo klubovi ne smeju ,oni su vredniji od zivota ..