Mojsilovićeva stručnost će tek doći do izražaja?

Autor: Beta Beta
subota 24.10.2015.
14:38
Izvor: Beta

Povodom smene Stevana Mojsilovića sa mesta trenera Spartaka i njegovog istovremenog postavljenja na mesto sportskog direktora, oglasio se prvi čovek subotičkog superligaša Dragan Simović.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Kako smo ranije objavili, fudbalski klub Spartak smenio je danas trenera Stevana Mojsilovića zbog loših rezultata u srpskom prvenstvu.

"Zbog krize rezultata svima je jasno da je do razlaza moralo doći. Klub zahvaljuje treneru na dosadašnjem radu i doprinosu u uspesima koji su postignuti", naveo je predsednik Spartaka Dragan Simović u saopštenju.

Mojsilović će ostati u subotičkom klubu, gde će mu biti poveren sportski sektor i škola fudbala.

"Ceneći njegov kvalitet, nećemo se odreći njegovih usluga i on će nastaviti sa radom kao sportski direktor i direktor Škole fudbala. Isto tako, ocenili smo da će njegova stručnost i kvalitet na ovom poslu doći do punog izražaja u zimskom prelaznom roku", kazao je Simović.

Predsednik Spartaka je dodao da još nema jasnog rešenja ko će naslediti Mojsilovića na klupi.

Spartak je vezao pet poraza i posle 14 kola je pretposlednji na tabeli Super lige sa 11 bodova.

Mojsilović i Spartak su nedavno bili u središtu skandala, kada je protiv OFK Beograda izvedena potpuno rezervna postava, zbog čega su našli na meti kritika javnosti, a klubu je Fudbalski savez Srbije oduzeo četiri boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke