Mojsilović: ''Želimo da pobedimo Spartak i plasiramo se u polufinale''

Autor: Beta Beta
utorak 01.03.2016.
15:46
Izvor: Beta

Trener fudbalera Jagodine Stevan Mojsilović rekao je danas da njegova ekipa u dobrom raspoloženju dočekuje Spartak u četvrtfinalu Kupa Srbije, protiv kog očekuje pobedu i plasman u narednu fazu.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Mojsilović je na konferenciji za medije najpre pohvalio igrače zbog pobede protiv OFK Beograda u Super ligi Srbije. On je rekao da su igrači Jagodine bili borbeni, efikasni i brzo su prihvatili ono što se od njih tražilo.

"Sa tim saznanjem da smo jedan tako dobar tim, kao što je OFK Beograd i koji ima odličnog trenera, uspeli zasluženo da pobedimo, mi dočekujemo sutra ekipu Spartaka, sa željom da ih pobedimo i udjemo u polufinale. To se ovde u Jagodini, praktično svake godine, u poslednje vreme dešava. Jagodina je bila osvajač Kupa, igrala je u finalu i polufinalu i naša želja je da sutrašnju utakmicu dobijemo i plasiramo se u polufinale", rekao je Mojsilović.

Fudbaler Jagodine Mile Savković je rekao da njegova ekipa već dugo period nema pobedu protiv Spartaka.

"Sutrašnjom pobedom bi prekinuli taj loš niz utakmica protiv njih i plasirali se u polufnale Kupa što nam je cilj", rekao je Savković.

Utakmica četvrtfinala Kupa Srbije izmedju Jagodine i Spartaka iz Subotice igra se sutra, od 14 sati na Gradskom stadionu u Jagodini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke